occili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen cevabı yapıştırmışsınız aklına takılmış olamaz mı kardeşim?Birşeyleri sorgulamak için illa bize yararı veya zararına mı bakmalıyız veya neden mi bulmamız gerek?Dünya böyle yürürse insanların koyunlardan farkı kalmaz koy önüne bilgiyi alsın.Kendi üretmesin.Bu düşünce ile her zaman kendinize bir lider benimsersiniz.Bazen sorgulamak gerekir.
Bunun cevabını alabileceği onlarca kaynak var zaten. Uyumamışlar gece gündüz okumuş ilim sahibi olmuş kişiler binlerce yorumlarda bulunmuşlar "koyun" olmasınlar diye... İnsanlar biraz araştırmacı ruh ile hareket etse o bahsettiğiniz "koyunluk" tan çıkar üretici olur. Sizin gibi düşünenlere birde çoban gerekebilir haklısın. Çünkü her zaman bir bilgiye ulaşmak için birilerinin eline bakarsınız değil mi? Konuya yorum yapan arkadaşın biride o sitelerden/kaynaklardan güzel ve çok güzel bir noktayı alıp paylaşmış zaten. Bunu o yapabiliyorsa başkaları da yapabilsin bir zahmet.

+ Merak edilen şeylerinde mantık çerçevesinde değerlendirilmesi söz konusu. Madem ki yorumum dikkate alınmayacak (ki ben yorumumu konu sahibi için yapıyorum sizin için değil) bunu siz değil konu sahibi söyleyebilir (ki oda söyleyemez buraya konu açıyorsa tüm yorumlara açıktır, kural ihlali yaparsam yöneticiler gereğini yapar). Onun adına konu avukatlığı yapmana gerek yok. Yada beni eleştireceksen kendi adına eleştir. "Adam belki merak et...." etmedi kardeşim? Sana ne? Belki merak etmiyor. Belki öylesine sormak istedi. Gerçi bizim ülkemizde rozetsiz avukat çok alışkınım bu manzaralara