digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@maniaccoder sonuna kadar haklı.
Siz semantik algoritmanın nasıl işlediğini ya anlamamışsınız ya da yanlış açıklıyorsunuz basitleştirmek adına. Ama ben de maniaccoder gibi anlamadığınızı düşünüyorum. Web sitenizi r10 da imlemek için konu açanlar arasında gördüm sizi yazınızı okuduktan sonra. Yazıın yarısında webin gelişme tarihini anlatıp 3 saçma kendinizin uydurduğunuz bot dışında da bir bilgi vermemişsiniz.

Böyle 3 adet bot yok. İşi basitleştireceğim diye yanlış bilgi veremezsin. İşi basitleştireceğim diye olmayan şeyleri olmuş gibi anlatamazsın. Herkes anlasın diye kafandan terim bot uyduramazsın. Bir de semantik web edebiyat meselesi edebi tartışma alanı değildir.

Semantik arama sisteminde etiket diye bir şey yoktur.
Bu konuda yeterli bilgi yok diye girmişsin yazıya, arayana fazlası bile var
şu konuyu takip etmeni özellikle @abirisebil'in yazdıklarını detaylı okumanı öneririm.

https://www.r10.net/google-optimizasy...smalari-6.html
Neden bu öfke anlamış değilim Ben sizin de konuya hakim olmadığınızı gözlemliyorum. Semantic Web ile Semantic SEO arasındaki farkı bence siz ayırt edemiyorsunuz. Bir konuya mesaj yazdığınızda dikkatlice okuyan takipçilerinizdendim. Bu konuda da haklı olduğunuzu düşünmek isteyerek tekrar kendi kendime yorumladım.

Ama gene kendi haklılığımı gördüm, Semantic SEO benim anlattığımdır. Yalan veya yanlış bir bilgi değildir, sadece anlatım dili olarak tarafımca zenginleştirilmiştir. Semantic Web konusuna çok fazla hakim olabilirsiniz, ama bu konuda bence bana güvenin. Büyük bir yanlış içerisindesiniz, saygılarımla.

4 yıl önce web ile ilgili bir makale yazmadığım için bu şekilde karşıma çıkılıyorsa sıkıntı yok bende 7 yıldır bu işlerin içerisindeyim. R10 pazarına girip burada insanlara bişeyler satmaya çalışmadığım veya kendi reklamımı yapmaya gerek duymadığım için tanınmıyorum.