Kupavolesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, bir süre internet alanım olan SEO konusunda bilgi birikimimi paylaşmaya karar vermiş bunuda şu konuda faaliyete geçirmiştim.

Şimdiki makalemizde gerçekten forumda noksan gördüğüm bir konuya değinmek istedim.

Semantic SEO;
Google'ın yeni ürettiği 3 tane örümcek diyebiliriz.

Se: Bu örümcek site içeriğinizin başlığını inceler hafızasına alır.
Man: Bu örümcek site içeriğinizi inceler hafızasına alır.
Tic: Bu örümcek sitenizin anahtar kelimelerini ve o kelimelerin makaledeki yerini hafızasına alır.

Daha sonra bir araya gelerek Semantic (Anlamsal) olarak arama sorgularına dahil eder.

Örnek Semantic SEO'ya göre Yanlış Yapılan:
Başlık: Webmaster Ne Yer Ne İçer?
İçerik: Bugün yemeği fazla kaçırmışım........ .. . . .. . .. . . . .. . .. . . .. . ..... ....
Etiket: Webmaster yemeği, webmaster beslenme örneği
Yani; Artık Google Semantic SEO sayesinde, site içeriğinizi anlamsal bazda tarayarak arama sonuçlarınızdaki yerini buna göre sağlıyor.

Yeni açılmış bir sitede uyumlu içerikleriniz olsa da hemen bir başarı beklemeyin, her işte olduğu gibi zaman ve ziyaretçi değerlendirmesi gibi etkenler sitenizi güçlendirecek ve başarıyı zamanla size sunacaktır.

Konuyu dağıtmamak adına burada noktalıyorum arkadaşlar, Semantic SEO hakkında neler yapabileceğimizi farklı bir makalede derleyeceğim.

Konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen arkadaşlar blogumdan ilgili konuya ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla, iyi çalışmalar.
Se Man ve Tic diy 3 adet bot mu?
Bence siz seo işini bırakıp roman falan yazın. Hayal gücünüz baya kuvvetli.