Yine anlamak istediğin gibi anlıyorsunuz. Az önce Fatih Terim'i savunan ben miydim? Yok adaletin bittiği yerde anarşi başlar diyen ben miydim? Suç örtmeyi gerektirecek bir şey yok ki bu konu da suç örteyim, siz Fatih Terim'in yaptıklarını savunmuşsunuz, ben de size Fatih Terim yerine kendinizi savunmanızı söylemişim. Doğrunun rengi yoksa, dersiniz ki Fatih Terim yaptıkların da haksız, cezası da fazla ya da eksik dersiniz anlayabilirim. Tutmuş Aykut Kocaman'ın Lig TV'ye yaptığı açıklamayı koymuşsunuz.
Ben de size şöyle cevap vermişim: Ne Fatih Terim maç sonrasın da yaptığı açıklamalardan ceza aldı, ne de Aykut Kocaman.
Yandaş medya demişsiniz, Galatasaray'ın hiç mi yandaşı yokmuş? Sütten çıkmış ak kaşık zaten değil mi onlar?
Anadolu kulüplerinin bu ülkede her zaman hakemden yana ya da başka şekilde zarar gördüğünü zaten biliyoruz. Davanızda haklısınız da.
Ama bir an için renk değiştirip, adaletin bittiği yerde anarşi başlar gibi kelimeler kullanıp desteklemek yanlış.
Kaldı ki Aziz Yıldırım'ın da şakşakcılığını yapabilirim, bunun nesi zorunuza gidiyor? Aykut Kocaman konusu ile ilgili ben yukarı da ki mesajım da hakaret yok mu demişim?
Dediğim şey gayet net: Fatih Terim'e verilmeyen ceza, Aykut Kocaman'a da verilmemiş.
Tabi yine siz, bu mesajlarımı anlatmak istediğim gibi değil de anlamak istediğiniz gibi anlayacağınız için ne yazsam nafile.
Sabri'ye verilen ceza hakkında ne düşünüyorsunuz? (merak ettiğimden soruyorum)
Sabri yanlış hatırlamıyorsam
maç sonrası yaptığı açıklamalar dolayısıyla ceza almıştı?
volkan demirelin açıklamaları, gökhan gönülün açıklamaları, semihin açıklamaları (daha bunun gibi çok sayarım) yani hakem ve tff'ye söylenen laflara neden ceza gelmiyor da sabrinin bir cümlesine geliyor?