Bence bu davranışlar gayet normal çünkü henüz daha çok küçük (Bir bebek misali düşünebilirsiniz). Bir kaç hafta sonra birlikte gezintiler yapın, size ve dışarı ortama alışması için gayet ideal olacaktır. Bu arada köpeğinizle oynamak için birkaç oyuncak alabilirsiniz, biraz daha hareketlendirecektir. Bunlarında yanında belki köpeğiniz tembel, uykucu, miskindir, olabilir yani doğal birşey Yinede siz bu durumu veterinerinize danışın. Köpeğinizin adı ne acaba, merak ettim

DizZy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar,

konuyu sadece hayvan sahiplerinin bulunduğu özel forumlara açmayı da düşündüm fakat pek işlek bir yer bulamadım, zannediyorum r10'da vardır onlarca golden sahibi.

arkadaşlar 46 günlük bir golden'ım var. benimle 3. gecesi olacak bu. aşırı zeki, daha bugünden tuvalet eğitimine meyil verdi. her şey yolunda ancak... çok uyuyor bizimkisi. öyle böyle değil, arada bir uyanıyor 2 dolanıyor yanıma geliyor. ben de birazcık okşayınca saatlerce uyuyor kucağımda. gece gündüz paso uyuyor.

hayır şikayetçi değilim de, hep bu golden yavrularının çok hareketli olduğunu söylemişlerdi. acaba bir problemi mi var diye endişeleniyorum. siz ne dersiniz?

not: beslenmesinde vs. sorun yok canavar gibi yiyor maşallah, tek sorunu miskinliği.