aybike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben mass ping yapıyor demiyorum.

Eğer mass ping bir pingleme hizmeti veriyorsa bu tarz yorum botlarının pinglenen siteleri tespit edip sızmasına engel olabilmeleri yada bu botlara yol acan ping sitelerine Linkleri göndermemeleri gerekir.

Burada bütün malımı veririm bilmem ne yaparım gibi bir yorum yapmanız tuaf geldi bana

Benim anlatmak istedigim mass ping aracılıgı ile ping gönderdigim zaman botlar siteye geliyor fakat farklı bir ping sitesinde bu problem yok. buradan ne anlarsınız bilemem.
Bu anlatmak istediğinizi keşke ilk mesajınızda ifade etseydiniz, "Mass Ping yapıyor" demiyorsunuz "Mass Ping kullanmayın" diyorsunuz. Ben de diyorum ki bu siteyi ben kurdum, bu spam yorumları hedefleyecek herhangi bir şey sitede yok, kullanılan servislerden kaynaklanıyordur, bunu bu şekilde ifade ederseniz çözümüne bakarız. Servisi beğenmiyorsanız kullanmazsınız, sanki ücret talep edilmiş ve hakkınız yenmiş gibi davranıyorsunuz. Site bu kadar zararlıysa ayda 600k tekil ziyaretçi yanılıyor olmalı.

Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 gündür 400-500 tane bu tarz yorum geldi pingomatic'den pingleyince...
Arkadaşın da dediği gibi bu durum ping sitelerinin genelinde baş gösterdi, çünkü kullanılan servislerden biri yada birkaçı bu duruma sebebiyet veriyor, Ping sitelerinin bir günahı yok.

Dediğim gibi siteyi devrettim ama yeni projemde* çözümünü halledeceğim.