Maksatları gıcıklık yapmak..başka bişey değil..

Ben bir reklam veren olarak reklamımın yayınlandığı sitenin içeriği özgün değil mi bakmam, beni alakadar etmez, reklamımın yayınlandığı sitenin tasarımı ve politikalara uygun olup olmadığı da beni ilgilendirmez.Reklamımı yayınlayan sitenin içeriğinin yetersiz olup olmaması da beni pek fazla ilgilendirmez.

REKLAMIM İÇERİĞİN ÜZERİNDE ÇIKABİLİR, HATTA İÇERİĞİ KAPATABİLİR BU BENİM HOŞUMA GİDER.

Reklam veren olarak benim amacım müşteri çekmek ve para kazanmaktır, işimi büyütmektir, reklamım ne kadar çok sitede yayınlanırsa o kadar hoşnut olurum, ne kadar çok müşteri çekersem o kadar çok reklam yatırımı yaparım.
Böylece hem ben kazanırım, hem reklamı yayınlayan kazanır hem de aracı firma (gogle) kazanmış olur.

Gogle amca sitelere adsense onayı vermemekle hata yapıyor.Ne kadar çok site reklam yayınlarsa reklam verenlerin de o kadar hoşuna gidecektir ve herkes kazanacaktır.

Böyle giderse bunlar reklam yayınlayacak site bulamayacaklar.Adsense sürekli site banlamaya devam ettiği takdirde yayıncı site kalmayacak, dolayısıyla reklam verenler de bitecek.Bu da adsense tr ve adwords tr nin bitmesi demek.Bu tr ekibi kendi fişini çekiyor ama farkında değiller.

Kısa zamanda büyük bir rakibin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Çünkü kendinden çok emin, hiçbir hileye hurdaya karışmamış olan binlerce yayıncı bile şu zamanlarda tedirgin olmaya başladı.En temiz siteler bile korkar hale geldi.Bir gün "senin gözünün üstünde kaş var" deyip banlayacaklar artık.

BÖYLE BİR ANLAYIŞ OLMAZ, BÖYLE BİR ORTAKLIK OLAMAZ.

Tekel olan kafasına göre esip gürlüyor.Rekabet şart kardeşim.