Geçen şubat ayında sigarayı 1 aylığına bıraktım. Bıraktıktan sonra gözle görünür derecede kilo aldım. Yıllardır zayıf ve 0 göbeğe sahip olan ben, göbek yaptım.

Sonra sigaraya tekrar başlayınca kilo alımım durdu. Kilo almak istiyorsan tavsiyem bırakabiliyorsan bırak sigarayı. Vücudun her yerine zararının olduğunu bile bile içiyoruz şu mereti.
2009'da bodye gitmiştim, giderken de karbonidrat tozu kullandım 1 kutu. Abartısız 10 kilo almıştım. Ama bodyi ve karbonidrat tozunu bırakınca aynı hızla kilo verdim. Pek tavsiye etmem yani. Hızlı kilo alımı ve hızlı kilo verimi doktorların dediğine göre pek sağlıklı değil.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:33:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:29:01 --
abi onu bunu bilmem Akşama kadar otur ye otur bizim gibi yap 10 ayda 30 kilo garanti alırsın sabah kahvaltı yapamıyosun mesela oglende iskender söylüyorsun böyle cift porsiyon yanında kola lavaşşş yardırıyorsunnn akşam eve gitmeden yiyorsun eve gidince gece 10-11 gibi yiyosun ilerleyen saatlerde cips kola falan tatlı yardırıyorsun 1 haftada 5 kilo garanti

benle takıl her gun 2 kilo al ama kötü yanı artık durduramıyosun kendini

)
Hocam bu kişiden kişiye değişiyor. Metabolizma hızlı çalışan bir kişi öyle kolayca kilo alamaz. Kendimden biliyorum pek çok kişiden fazla yerken 1 kilo bile alamıyordum. Lisedeyken sana yemek vermiyolar mı derlerdi bana ama bunu diyenlerden çok yemek yerdim.