Neden acaba? Gırtlağımıza kadar her alanda vergi ödemek zorunda bırakıldığımız için olmasın? Her şirketin 1/3 kar ortağı resmen devlet. Benzinden, sigaradan, alkolden aldıklarına gelmiyorum bile.
Bu arada sana bir şey söylediğim yok yanlış anlama

Feci daraldım bu ara
Hocam işin sıkıntısı ben muhasebeci bulmalı mıyım, yada vergi ödemem gerekiyor mu diye sormadım. Muhasebeci önerebilecek olan var mı diye sordum. Her konuda buna benzer şeyler oluyor. X marka telefon alınacaktır diye ilan açıyorum, altında o telefonla ilgili iyiydi kötüydü tartışması başlıyor. Ya ben onu mu sordum? Varsa elinde telefon, söyle fiyatını konuşalım.
Muhasebeci tavsiyesi istiyorum adam içtiğimi üstüme başıma döktüm diyor. Eee? Bize ne? Bu cevabın bana ne faydası var? Her konuda geyik yapmak zorunda mıyız? Ben şimdi oturup vergi vermeli mi vermemeli mi bunun tartışmasını mı yapayım. Bu soruyu sorduğuma göre benim muhasebeciye ihtiyacım var demek ki arkadaşım, kafamda netleştirmişim. Sen beni neden ihtiyacım olmadığına inandırmaya çalışıyorsun.
Tepkim size değil yanlış anlamayın. Dünden beri kaç özel mesaj geldi, konuya kaç şey yazıldı bir tane dişe dokunur bilgi yok.