benim fikrim sabit Mete'cim bana göre herşeyden önce domain gelir, domain ilk önce yatırım yapmayı hakeden bir domain olmalı, kolay markalaşabilmeli ve akılda kalabilmeli ki uzun vade de rastgele bir domaine göre her zaman kazandırsın, kazandırmaktan kasıt arama moturu optimizasyonu ve reklam giderleri, seninde dediğim gibi rakamlar sallama alisveris.com'a 10k masraf yaparken alisverisbuadreste.com'a 100k masraf yaparsın aynı başarıyı yine yakalayamazsın diyorum, alisveris.com herkesin aklına kazınacak bir isim olur ama diğer adres en başta akılda kalıcığı olmadığı için kaybeder. alisveris.com'a ilk etapta masraf edersin sonrasında seni yıpratacak masraflar çıkarmaz ama alisverisbuadreste.com'a sürekli yatırıma devam etmek zorunda kalırsın. yani herkesin fikri farklı olabilir ama ben bir işe gireceksem ilk yatırımımı markam olacak isime yaparım, bu konuda paradan kaçmam, bu fikrim değişmez aga
senin için domain son sırada geliyor benim için ilk sırada, ben bu konuda fikrimi değiştirmem kardeşim