Bilgisayar konusunda kararsız kaldım arkadaşlar modem galiba airties alıcağım bende şuanda olan modem airties hiç bir şikayetim yok yanlız kablolu olduğu için kablosuz lazım ama bilgisayarda takıntılıyım çok araştırdım kafam bulandı... arkadaş alırken ona tavsiyede bulundum yanlız kendim alacağımda işler değişti. Samsung mu Toshibamı karar veremedim. Casperlar ucuz ama kötüleyenler çok olduğu için bulaşmıyorum bile.
Birde takıntı yaptım ille 8gb ram 2gb ekran kartı ama hangisini tercih etsem amd için nvidia ya göre kötü diyorlar ama kullanılabilir minimum i5 işlemci diye kendimi şartlandırdım ama AMD A serisi en düşük a6, a8 yada a10 düşünüyorum iş için kullanmayacağım hatta bilgisayarı benden çok eşim kullanacak bende masa üstü var ben onu kullanıyorum/kullanacağım. Packard bell ürünlerindede fena indirim vardı bir ara onuda tavsiye eden çok kafam bulandı. aslında size bir kaç bilgisayar örneği versem onların arasından tavsiye etsenizde olur... 10 gün sonra eşimin doğum günü ona hediye olarak düşünüyorum ve uzun süreli kullanabileceği bir şey olsun istiyorum arada bende kullanabilirim ki kullandığımda işime yarasın sonuçta webmasterlıkta grafik programlarıda kurabiliriz photoshop corel gibi programlar çok harcıyor.
SAMSUNG NP355V5C TOSHIBA L850D-130 PACKARD BELL LV44 (Ekran çözünürlüğü ve inc olarak büyük olması.)