Bu 2 gündür devam eden TO katlanması ve TBM nin dibe vurması için ne yaptınız arkadaşlar. Ben dün reklamları kaldırdım bugün 1 saatliğine tekrar koydum yine TO normalin 4 katı. Bazıları reklamlardan diyor ama tüm siteleri etkileyebilir mi bu 1-2 reklam. Yani farklı sektörlerden farklı siteler var ama hepsinde TO katlanmış durumda. İngiliz ve ABD adsense forumlarında böyle bir konu açılmamış bile ama Hindistanlı yayıncılar geçen haftalarda 10 güne kadar varan click bomb saldırılarından söz ediyor. Özellikle wp altyapısı ve Asya bölgesinde yayınlanan siteleri gedef almış.

Bugün aynı konudan şikayetçi bir arkadaşın banlandığını okuyunca biraz endişelendim.

http://productforums.google.com/foru...B1/H8ktzFYC42o

Bu konuda adsense mail gönderenlerden cevap alan oldu mu hiç? Siz reklamları kaldırdınız mı yoksa belirli reklamlarımı engellediniz.

Bir de sadece superonline ve turkcell reklamları bu kadar yayıncıyı etkileyebilir mi. sonuçta bu firmalar ilk defa adsense reklamı vermiyor. İşin ilginç yanı adsense'nin her zamanki invalid uygulaması da pek işe yaramıyor.