Beyfendi yardım istiyorsunuz, insanlar size öneri sunuyor siz kendi bildiğinizi konuşmaya devam ediyorsunuz. Size söylediğim; eğer sürekli olarak aynı mesaj geliyorsa o hesapla uğraşmak yerine yeni hesap açın. Kusura bakmayında kimse size burada %100 net bilgi verecek diye bir kaide bulunmuyor. Burada yaptığımız önerileri uygulayıp uygulamamak size bağlı. Burada kimsenin size yardım etme gibi bir zorunluluğu yok, moderatör olmam ile ilgilide bir zorunluluk yok. Eğer illa net cevap istiyorsanız google dan ücretli bir danışman bularak hesabınızı uzmanlar tarafından inceleterek açılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu arada moderatör olmam size yardım etmek zorunda olduğum anlamına gelmiyor. Siz öneri istediniz bende size öneri sundum.

Hesabınız ile ilgili söylenecek başka birşey yok eğer daha fazla bilgi istiyorsanız sabah 11 ile akşam 7 arasında google destek hattını arayın, onlar size madde madde ne yapmanız gerektiğini söyleyecek bilgide olan kişilerdir, bunu forumda aramanız yersiz. Kimsenin sizin hesabınıza ulaşma yetkisi olmadığı gibi burada yaptığımız öneriler tecrübe ile oluşan önerilerdir.

iyi çalışmalar