@foreverseo
hesaba girdiğinde fatura bilgileri ile ilgili bi kırmızı ibare varsa eğer telefon desteği alamazsın zaten. Mail attığınızda incelerler, eğer hatalıysa düzeltirler. Google genelde net bilgi vermez. Bize söylemedikleri çok şey var.
Benim eskiden bazı hesaplarım askıya alınmıştı. Güzel bir dille fatura bilgilerim doğru lütfen tekrar inceleyin diye mail attım. Aradılar beni,
şu şu numaralı hesaplarınız açılmaz sebebini size söyleyemem dedi, hesaplar müşterilerime aitti gerçi.
şu şu numaralı hesaplarda bu düzenlemeleri yaparsanız hesapların askı durumu düzelir dedi kesin ve net söyledi
Yani burada moderatöre yüklenme oda bende başkasıda bazen kesin birşey diyemez.
Bak kardeşim ben sizden başınıza gelen olayı anlatmanızı istemedimki. Başta bu şekilde yorumlar atmanız diğer kullanıcılarıda etkiliyo.
Ben sadece
"hesabın askıya alınmaması için ne gibi önlemler alabiliriz" mantığıyla ve diğer kullanıcılara faydası olması için açtım bu konuyu ama nedense herkes konu dışı bi tartışma yaratmaya çalışıyor anlatabildimmi ??
Senden ricam bilir kişi olarak varsa böyle ufak tefek tüyoların burda belirtki, bilgini paylaştıkça çoğaltalım.