Fatura bilgileriniz, kredi kartı bilgileriniz uyuşmuyor olabilir. Sitenizde problem olabilir. Google durduk yere askıya almaz.
Durduk yere askıya almadığını bilmeyecek birini zaten foruma üye olarak kabul etmiyorlar hocam bu konuda asıl desteği sizin bize yapmanız gerekiyor ama ne hikmetse moderatör olduğunuz halde siz bile sorunumla ilgili "boşver bu hesabı yenisini aç" diyosunuz. Sizden ricam eğer madde halinde ne gibi hatalardan kaynaklandığını biliyorsanız bunu google 'ın dilinden değil arkadaşlarımızın anliyacağı dilden belirtmenizdir.
Benim de bugün adwords hesabım askıya alındı. En son geçen sene kullanmıştım. Nedenini sorduğumda hep şu hazır cevabı gönderiyorlar:
"Hesabınızı incelerken, bu veya ilgili bir hesapta AdWords politikalarımızın ihlal edildiğini tespit ettik. Bunun sonucunda, hesabınız maalesef askıya alınmıştır ve reklamlarınız artık Googleda yayınlanmayacaktır."
İhlal ettiğim şey ne bi anlasam. Bir türlü net cevap alamadım. Türkiye telefonu var ama yanlış numara diyor o da. Bir fikri olan var mı acaba?
Maalesef ihlal ettiğimiz şeyi söylemiyorlar numaralarınıda aradım 10 defa mail 'de attım cevap hep aynı tekbir cümle bilen dahi buraya yazarsa gerçekten çok faydalı olacaktır.