KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğin bire bir doğru üstad

Şuanda kuş konuşmaya başladı. Ayna aldıktan sonra konuşmaya başladı. Cici kuş diyordum onu demedi hiç canım demeye başladım ondan sonra canım demeye başladı kalın söylüyor biraz, cici kuşta diyor sürekli. 2-3 gündür Allah diyorum onuda söylemeye başladı. Sabahları çok konuşuyor ben uyurken. Sürekli konuşmuyor kafasına esince Kelimeleri çok net anlaşılır söylemiyor. Bunu yapması için sürekli tekrar mı etmek gerek. Ve uzun kelimeler söyleyelim mi acaba şimdi
Sesi nasıl duyarsa o şekilde tekrar etmeye çalışır. Uzun kelimelerde zorlanabilir ama yavaş yavaş deneyebilirsiniz. Söyledikleri zamanla netleşir, siz konuşmaya devam edin.

Elinizden yem verirken "teşekkür ederim" derseniz elinizden yem yerken size aynı şekilde söyler. Bu şekilde sadece bazı davranışlarda söylerseniz o anlarda söylediğiniz şeyleride söylecektir.

Bu arada ayna alınca konuşmaya başladı demişsiniz. Aynaya karşı konuşması kendisine bir dost bulduğu için onunla konuşmaya çalışacaktır. Ayna ile fazla oynamasın. Sizinle çok daha fazla oynasın.