Geçen konu açtı 1 ay geçti üstünden bir çekilişi yapamadı

Alıntı
1 ayı geçmiş hala çekiliş yapıcak arkadaş. sözü herkez verir'de önemli olan sözü tutabilmektir. 2-3 ay sonra arkadaş konuya yazar kusura bakmayın unutmuşum diye insanları enayi yerine koymaktan başka bir şey değil bu konu.
şöyle bir yorum attım o konuya kalktı bana tepki verdi

Alıntı
https://www.r10.net/webmoney-paypal-2...k-odemesi.html farkındaysan banlıydım uzun bir süredir. Sizin gibi insanlar neden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor anlayamıyorum da ama çekiliş harici silver üyelik alayım ben sana da fazla konuşma bilip bilmeden.
Çekiliş bu konuya yazılan kişiler arasında 2 gün içerisinde yapılacaktır. Şimdi Dt.Furkan a ulaşıp silverların işlem numaralarını alıyorum.
çekiliş 2 gün içerisinde yapılacak dedi daha sonra o konuya şöyle bir post attı

Alıntı
Tamam arkadaşlar haklısınız ama arada 1 hafta bir 2 hafta bir banlandığım için, silverları almak için konu açtığım gün ban yemiştim o yüzden. Ben sözümün her zaman eriyim merak etmeyin.
Konuyu maxigeyik boyutuna getirecek mesajlar atmazsanız sevinirim.

daha sonra arkadaş bu konuyu açtı 04-04-2013, 07:36:13 ve şöyle bir yorum atmış

Alıntı
bugün ölüm kalım da olsa bu çekilişi yapıp silver üyelik konuları açılacaktır.

Çekilişi gün içerisinde yapacağım, tüm arkadaşları etiketledim ki haberdar olunması için.
ölüm kalım olsa dahi çekilişi yapıcam diyor konu 04.04.2013 de açılıyor bugun günlerden 11 nisan 2013 yani 7 gün geçmiş hala ortada çekiliş yok

çekiliş listesin'de adım zaten yok o zamanki konuda yazdım yine yazıyorum keza zaten o çekilişteki kişiler bile unuttu ya konuyu neyse bu çekiliş 1-2 sene daha olmaz