flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alternatifsiz fikir ?
Öyle bir şey yok hocam, sadece çok iyimser bakıyorsunuz.
Whatsappın tonla alternatifi var, geçen geçti onlara.
Ki konumuz şuan bu tip sistemler.
Yapılan herşeyin iskeleti yapıldı. Varyasyonları zaten hepsince az çok var.
Uygulama ile, ışınlanma yapmayacaksanız nasıl alternatifsiz ve yeni bir mantık olacak.
Kaldı ki hiç bir alternatifsiz fikir yoktur. Siz yaparsınız paralı olur sonrasında adam 1 senelik sıfır kazanç güdüp free daha iyisini yapar.
Artık şu , son kullanıcıdan para alma mantığını bırakmak gerekiyor. O model çok gerilerde kaldı.
Bunca alternatif olan bir halde ,insanlara, bu tektir dayatması yapamazsınız.

Olay yatırımdadır. iyi tanıtır "bedava" gösterir ve yayılırsanız yatırım maliyetlerini bir süre sonra çıkartacak değere gelir projeniz/markanız.
Sonrada bir deve satar yeni projede sattığınızı yenecek şeyler yaparsınız. Devinimi budur.
Ki şimdi whatsapp satılacak/satıldı belki konuşurken biz.
Bazı konularda haklısın ama her türk gibi küçük düşünüyorsun nası yapıcaz ,yapsak satarmı, illa milyon dolar lazım, para olmadan olmaz gibi düşüncelerin seni bu karamsarlığa itiyor AKLINA İMKANSIZA AÇ yoksa hep karamsar olacaksın Whatsapp belki satılır belki satılmaz ama ondan daha iyi birşeyler hala ortaya çıkabilir ha bu sen olursun yada başkası dediğin gibi sen iyi bişey yaparsın başkası gelir daha iyisini yapar buda bi mantık ama böyle düşünüp kafandaki fikirleri yok etmen seni herzaman olmaz mantığı ile boğuşturucak.Misal benim aklımda yeni bir ekmek fırını var ve tam açıcam fırınımı birden aklıma ya bana rakip çıkarsa ya benden daha iyi yaparlarsa die fikirler geliyor aklıma ve vazgeçiyorum şundada haklısın tabiki çıkabilir senin uygulamanı yapacak biri belki daha da iyi yapacak ama korkunun ecele faydası yok ufkunu yüksek tut