92-2 vay be ben 91-2 olarak Şırnak/Beytüşşebap'ta yaptım askerliğimi 90/4'ler ne zaman çömezler toplanın intikal eğitimi varmış dediklerinde hep zoruma gider di acaba bizimde çömezimiz gelirmi diye bırak çömezi has torunumuzun has torunıu bot bağlayacak bizim haberimiz yok zaman cidden çok çabuk geçiyormuş

ruudler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi geçmiş olsun.Sen bilirsin, bir akıl versen süper olur

Acemi birliğine götürürken ne eşya götürdün? donanım haberde sanırım dalga geçiyorlar.Adam ped koymuş yav valize.Botlar vurmasın diye Sen ne götürmüştün?
Kardeş bu soruna ben cevap vermek istedim, Öncelikle gideceğin acem birliğine bağlı birazda ne götüreceğin, Kendimden örnek vereyim Yenifoça'da yaptım acemiliğimi ve kantin sırası denen öyle bi illet var ki 7.Alay'da düşman başına eğitimlerde canın çıkar üşenirsin kantinden ihtiyaçlarını gidermek için gitmeye.
Bana kalırsa giderken eğitimlerin zorluğu ve askeri ortama girmenin verdiği afallama ile ilk sıralar çorap yıkamak zor gelir insana birkaç çift çorap ve eğer gideceğin yerde banyo sırası sana sürekli gelebileceğine aklın kesen bi yere düşersen atlet,kilot götür gerisi dırı vırı ordan bi şekilde halledersin