yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eyw hocam da yürüyüş için koşu bandında 1 saat fazla mı acaba. Çünkü hoca yürüyüşe çok vermıyo kardıyodan sonra mekık hareketlerı + body cılerın yaptıgı bu aletler var ıpı cekıyosun, oburunde ıtıyosun falan bısuru alet onları kullandırıyo 3 set halınde 15-15-15 yaptırıyor falan o yüzden koşuda zaman kaybetmek istemıyor sanırım. Ben bugün calısma bıttıkten sonra hocam ben az daha pedal cevırım dedım yok dedi yeter bu kadar dedi 2 saatten fazla calısmıstık bugün

Şu yemek konusu sıkıntı işte, ekmeği beyaz ekmegı bıtırdım agzıma surmuyorum bugday ekmegı sabah kahvaltıda 2-3 dilim akşam ya hiç ya da 1 dilim yiyorum.
Ama ne bılıym yaz geldı mesela dondurma falan yıyoruz arada, yerken de saonda yaktıgım kalorı ekranı gelıyor gozumun onune ama yıne de yıyorum ıste

10 günde 8 kilo bi hayli fazla gibi ama benımde hedefım 13 Mayıs'ta inşallah 82-83 civarı bi kiloda olmak.

Yumurta yagda pişmiş olurmu acaba az yagda pişmiş, Spora bazen aksam bazen oglen gidebiliyorum. Zaten 10 günde bir falan salonda baktırcam kasa yaga falan.

Kas yapım iyiymiş, Yag fazla biraz %22, su az %55 bu yüzden bol bol su ıcmemı soyledıler.

Bir de yaş 24 olmasına ragmen vücut yaşı 30 çıktı :@ acayip sinirlendim bu duruma
üstat hocan ciddi derecede koşu en temel yapman gereken şeyi acayip derece az tutuyor.
yürüyüşün en az en az 45-50 dk arası olması lazımki. 1 ay evvel başlayan 20-30 kilosu fazla olan abiler dostlar şuanda 15 kilo metre koşuyorlar.
2 saat 2.5 saat koşuyorlar. üstelik kendilerine hedef koymuşlar ve avrasya maratonu için sıkı bir tempoya girmiş durumdalar.
tarsus maratonu vardı ona katılmaya gözleri kestiremedi.
önüne bi hedef koy. ve atletizm işine ağırlık ver ciddi anlamda hayat şartları standarların degişiyor insana ayrı bi özgüven geliyor.

bi abimiz var yarışmanın adını unutum 180 km lik bi yarış ve 5 ci oldu bizim hocamız antrönörümüz o adam.
bizi yetiştirdi valla 1.5 - 2 hafta içersinde yürüş yapmayı unutuk artık fulll paso koşu artık.
valla aynen sigara gibi çok şükür sigara içmiyorum fakat aynen sigara gibi alışkanlık yapıyor. artık yürümedigin koşmadıgın gün içine bi kötülük düşüyor.

fakat şunu belirteyim ilk 2 hafta özellikle çok yorucu çok zorlayıcı olacak özellikle en büyük düşmanın zihnin beynin olacak seni yoldan çıkarmak için elinden geleni yapacak.
ilk hafta hafifden ağrılar olabilir normaldir 2-3 hafta rahat ol hiç birşeyin kalmayacak.
+ koşu - yürüyüş yaparken mutlaka önünüe degil aşşagıya degil sürekli karşıya ve elleri sürekli haraket ettireceksin.

benden bir dost tavsiyesi herkese şiddetle tavsiye ediyorum . hemde ısrarla.