Şahsen Kurumsal firmalar haricinde banka havalesi EFT yapan müşteri sayımız bir hayli azaldı genellikle kredi kartı ve bankamatik kartları ile ödeme yapıyorlar.Bu devirde mesai saati dışında muhasebe departmanı çalıştıran firma sayısı 5 firmayı geçeceğini sanmıyorum.

Firmanızın geliri yada giderlerini bu tarz yerlerde paylaşamaya da bir anlam veremiyorum.Bu tarz şeylerin sizcede gizli kalması gerekmiyormu ?

Konuya dönecek olursak 2007 senesinde santral sistemimiz ve robot sistemi + Ses kayıt sistemi kullanan ender firmalardandık hatta bir çok r10 firmasına bizzat ben tavsiye etmişimdir.Lakin 2010 senesine kadar müşterilerimizden çok fazla şikayet aldık bize ulaşmaları 3 dakikayı geçiyormuş kontörleri bitiyormuş vs vs sırf müşterilerimizin istekleri için santral sistemimizi(2007 yılında 1200 tl masraf yapmıştık) rafa kaldırdık 2014 yılında tekrardan santral sistemimizi bu işi yapan sanalsantral firmalarından tedarik(Dünyanın her yerinde internetin olduğu yerden size ulaşabilecekler 0850 numaralı telefonlar) edeceğiz. ( Artık her kişinin bedava 500 1000 dakikaları mevcut kontörü bitecek kişi kalmamışdır sanırım )

Telefonlara bakmama gibi birşey nadiren olsa bile bizim firmamızdada olur 7/24 telefon başında duracak değiliz.Acil durumlarda zaten müşteriler ofis numarası yerine mobil numaralarından ulaşmayı tercih ediyorlar. (Her firma mobil numara vermiyor )

Son olarak bu konunun gerçekten amacından saptığı ve bence konunun kilitlenmesinde fayda olduğunu düşüyorum.