1 Ayda 5 Kilo evde yapılacak hafif sporlarda bile verilebilir.
Ekmek yemeyi azalt her yemekte 1 küçük dilim ye. Bol şekerli , bol yaglı , hamur işi gibi gıdalardan uzak dur. Çayın yanında aparatif gibi gıdalardan uzak dur.
Düzenli Şınav ve mekik çekmelisiniz.
Bunun haricinde ekstra birşey kullanmaya gerek yok. Ben bu şekilde 1 ayda 6 kilo vermiştim
valla hocam bilemiyorum siz veriyosunuzdur veren veriyordur ancak ben ara ara kendimi kısıtladıgım yeme anlamında donemler oldu ancak spor falan yapmadan bu sekılde gozle gorulur bır kılo veremedım malesef, bakalım şimdi sporu kattık işin içine bu arada iddaanın başlamasında ki olay da şu, başka bi yerde çalışan bi abla var geldi 2 ayda 6 kilo verdim falan cok mutluyum dıyo ama anlatyo ıste sabah sunları yedım aksam bunları yedım hep uymus seylere falan, dedim yuhh bunları yaptın 6 kilomu verdın ben en az 10 kilo verırım dedım

Bizim orda çalışan abide ulan tamam sıkıyosa sen ver bakalım falan dıye dıretınce bende tabi normalde şirkette hergun 2 yemek + 1tatlı hakkımı aksatmayan bırı olarak bılındıgımden bu sekılde bayaga bır dıretınce verirsem ? dedim. Doğum günüm de kiğılıdan 750 liraya kadar bi takım elbıse alacak
Zaten borcu vardı bu da bahanesi oldu asında da neyse