WebWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1,5 sene kullandım carnitin. artık 2000mg vız geliyor hiç etki bile etmiyor.

ancak şunu söliyim. 1 senede 15kg verdim ve her ay 1-2 olacak şekilde çok sağlıklı verdim.

- eğer ki yemeğini kesmez isen boşuna spor yapma.
- ağırlık çok kaldırma. en hafifte sadece kasını çalıştır. hareket olsun diye. yoksa şişersin.
- kısa sürede vücut tepki vermeyebilir bilgin olsun. mesela ilk 10 gün kilo veremeyebilirsin. dert etme. vücut genelde sonradan tepki verir.
- diyet olarak ta. şunu tavsiye ederim. en son akşam yemeğini 6da ye en geç. sadece 1 tabak yemek ve ekmek yeme. sabah da 2 dilim kepek ekmeği peynir domates yap.
Hocam benimki de 1500mg ancak kesinlikle ama kesinlikle etki ediyor. Bilemiyorum belki sizinkinin markası başka ve ya vücudunuz alışmış bu yüzden etki etmiyor gibi geliyor olabilir ancak ilk kez bugün kullandım ve şunu söyleyebilirim. Yorgunlugunuzu hissettirmiyor ve felaket terletiyor. Bugün elip bisiklet mi ne ondayken yüzümden su akıyordu resmen o kadar soyleyeyım.

Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle ilk ay kilo vermek daha kolaydır.. Sonraki aylar biraz daha yavaşlar.. Koşu bandını kesinlikle önemsiz görmeyin. Mümkünse, 3 dk hafif tempo koşu 2 dk yürüyüş, 3dk hafif tempo koşu 2 dk yürüyüş şeklinde 20dk çalışmanız koşu bandı için yeterli olacaktır.. Mekikleri kesinlikle aksatmayin. Protein ve sebze ağirlikli beslenmeye çalışın.. Yağ, tuz, un, şeker'den uzak durun.. Yoğurt, salata, domates, lor peynir, süt gibi yicekleri tüketebilirsiniz.. Yumurtanın beyaz'ını tüketin..

Aklınıza takılan soru olursa yöneltebilirsiniz. Bende 2 aydır yapiyorum, epey bi bilgi birikimi topladım şuan için herşey iyi gidiyor..
2 ay sonunda durumunuz nedir acaba hocam?

Yağdan şekerden ve undan uzak gidiyorum diyebılırım suana kadar oyle ki cayımıda sekersız ıcer oldum. Hatta çay yerine de böğürtlenli çay içiyorum iki gündür

Ancak tuz için aynı şeyi söyliyemiycem. Çünkü yediğim salatada dahi tuz oluyor. Öğlen yemegınde şirkette çorba - salata yıyorum. Çorbada da tuz bulunuyor, napayım yani bunu ? çorbayı süzüp tuzunumu cıkaracaz yoksa o kadarcık tuzdan bırsey olmaz mı ?

Bu kadar zor olmasa gerek bu kilo vermek, gittiğim saonda adam 160 kilodan 100 kiloya düşmüş 7 ayda. Biz bi ayda 5-6 kilo veremıyosak ben kendıme yazıklar olsun derım valla