setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
blog olayı çok zor değil o kolayda ama forum smf domain taşıma olayı lazım sana..yani tek başına htaccess ile yapılamaz..sana tavsiyem domain taşımaya bak örnek

http://support.moonpoint.com/network...new-domain.php

biri gelip yapsın dersen inan benim zamanım yok (ev taşıyorum)..parada almam çok zor olacağını sanmıyorum..ancak yapman gereken sadece sistemi bu şekilde taşı dosyalar vs dahil..sonra eski sistemde bir htaccess ile yeni sayfaya yönlendirmen..google bu şekilde tekrar indexeyecektir..404 hataları artıcak geçici bir süre..blog taşıma olayı için en basit örnek backupbuddy ile yapabilirsin..oda çok zor değil..

inşallah yapabilirsin..yinede teknik yardım almak istersen msn den ulaşırsın bana..
Teşekkür ederim, verdiğin linki kaynak olarak aldım. Ancak bu noktadan sonra artık taşıma işlemlerinden vazgeçmiş bulunuyorum. Küçük bir kodla yapılabileceğini düşünüyordum, sitede sürüyle eklenti kurulu, o yüzden küçük bir taşıma için büyük bir zahmete girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bu kadar zahmet edip mesaj yazman gerçekten taktiri hakediyor. Allah razı olsun, ben ilerde domain taşıma olursa o zaman düşünürüm artık