bence dizi işi son günlerini yaşıyor, Rubbit porosoyenel olarak telif koruması yapan bir firma size uyarı geçebilir anında google aramalarındanda sildirebilir.

Bu işin sonu kaldırmaktan öteye gitmez cünkü artık dizi dediginiz seylerin internet hakları için milyonlarca dolarlardan konusuluyor, ornegin Kurtlar Vadisine Mynet 1 milyon üstü para ödedi sadece 1 yıllık yayın hakkı için e sen sarı cizmeli mehmet aga olarak al bunu atıyorum dizibilmemne.com a koy bedava herkese izlet adamın hakkını ye adamda sana noluyo l*n ben kerizmiyim demez mi ? gayet der demeyede başladı.

Yayınlarsam ne olur derseniz kapatma kararları son demlerini yaşıyor, bu iş birinin elinde patlar kimde patlar bilemem.

Yine Kurtlar Vadisinden ornek verecek olursam yarın birgün Mynet ya da Pana bu siteyi kapat diye degil bu site benim magdur etti bu kadar telif ödedim su kadar zarar ettim derse çıkan tazminatı paşa paşa ödemek zorunda kalır yayıncı site diye düşünüyorum.

Artık internet sektöründe medyacılar için dizi en önemli content e haliyle parası olan diziyi yayınlar.

Yeni alanlara geçiş yapmak bu alandan temizlenmek tüm webmasterlara onerimdir.

20'den fazla telifli dizi yayınlayan biri olarak Bu konuyu acan kisiye özel olmayip genel anlamda dizi sektörü hakkımda düşüncelerimdir.