maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncellikle yeni oldugun için birden yüklenme.L carnitire miydi neydi ondna bendede var gnc nin gerçektende faydalı yag yakımını hızlandırdıgı gibi insana yorgunluk hisi vermiyor. + bende müthiş derecede nefes açıyor o hap. hapı aldıktan yarım saat sonra spora başla.

yürüyüş de 25-30 dk ciddi anlamda az bunu en az 1 saat düzenli tempolu şekilde aralıksız yürü. bazen hızlı deparlar at . bol bol sıvı al.
ekmek şeker bunları kes . normal yedigin yemekden yüzde 25 azalt. sabah mutlaka kahvaltı yap. akşam 7 den sonra hiç bir şey yememeye gayret et.

bisiklet 30 dk uygundur.
geri kalan zamanını da mekik yap.
ayrıca spor sonrası hocana söyle sana mutlaka açma germe hareketlerini yaptırsın.
33 günde 5 kilo rahatlıkla günde 5 gün spor yaparak verebilirsin.
pazartesi salı çalış çarşamba dinlen perşembe cuma çalış pazar dinlen.
+ şunu belirteyim bi arkadaş var 10 günde tam 8 kilo verdi.arkadaş badyci bayağı ünlü bi abimiz şampiyonluları felende var.
unutma sende yapabilirsin helleki 33 gün bir aydan daha fazla gibi bi sürede.
hadi Selametle.
eyw hocam da yürüyüş için koşu bandında 1 saat fazla mı acaba. Çünkü hoca yürüyüşe çok vermıyo kardıyodan sonra mekık hareketlerı + body cılerın yaptıgı bu aletler var ıpı cekıyosun, oburunde ıtıyosun falan bısuru alet onları kullandırıyo 3 set halınde 15-15-15 yaptırıyor falan o yüzden koşuda zaman kaybetmek istemıyor sanırım. Ben bugün calısma bıttıkten sonra hocam ben az daha pedal cevırım dedım yok dedi yeter bu kadar dedi 2 saatten fazla calısmıstık bugün

Şu yemek konusu sıkıntı işte, ekmeği beyaz ekmegı bıtırdım agzıma surmuyorum bugday ekmegı sabah kahvaltıda 2-3 dilim akşam ya hiç ya da 1 dilim yiyorum.
Ama ne bılıym yaz geldı mesela dondurma falan yıyoruz arada, yerken de saonda yaktıgım kalorı ekranı gelıyor gozumun onune ama yıne de yıyorum ıste

10 günde 8 kilo bi hayli fazla gibi ama benımde hedefım 13 Mayıs'ta inşallah 82-83 civarı bi kiloda olmak.

Elumre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gülücük koymayı unutmuşum o şakaydı.

Hocam sabah 2 adet yumurta pişirip yiyebilirsin 2,3 dilim buğday ekmeği ve lor peyniri yiyebilirsin. Spora akşam gidiyorsan spordan 1 saat önce ye. Spordan sonra şekerli şeyler yeme. Meyve de dahil. Her gün tartılma tartılıpda fazla değişiklik göremezsen psikolojin bozulur ters etki yapar. Haftada bir aç karnına sabah vc den çıkınca tartıl. Beş çevreni ölç ki kastan mı vermişsin yağdan mı vermişsin farkları çıkartırsın. Aklıma gelirse eklerim
Yumurta yagda pişmiş olurmu acaba az yagda pişmiş, Spora bazen aksam bazen oglen gidebiliyorum. Zaten 10 günde bir falan salonda baktırcam kasa yaga falan.

Kas yapım iyiymiş, Yag fazla biraz %22, su az %55 bu yüzden bol bol su ıcmemı soyledıler.

Bir de yaş 24 olmasına ragmen vücut yaşı 30 çıktı :@ acayip sinirlendim bu duruma