Örnek :
SunucuservisTR 29-09-2012 Tarihinde Banlandi
30-09-2012 Tarihinde Ban Kalkti
08-10-2012 Tarihinde Banlandi
09-10-2012 Tarihinde Ban Kalkti
30-11-2012 Tarihinde Banlandi
07-12-2012 Tarihinde Ban Kalkti
01-01-2013 Tarihinde Banlandi
03-01-2013 Tarihinde Ban Kalkti
19-01-2013 Tarihinde Banlandi
20-01-2013 Tarihinde Ban Kalkti
20-01-2013 Tarihinde Banlandi
23-01-2013 Tarihinde Ban Kalkti
10-02-2013 Tarihinde Banlandi
11-02-2013 Tarihinde Ban Kalkti
17-02-2013 Tarihinde Banlandi
18-02-2013 Tarihinde Ban Kalkti
24-02-2013 Tarihinde Banlandi
27-02-2013 Tarihinde Ban Kalkti
Başkasını örnek göstermek yerine geçmişte yaptıklarınıza bakıp ona göre hareket etmenizde fayda var şayet sizi her şikayet konusunda görüyoruz
vayy konu şimdi banamı döndü

süper başlayalım

beyler hadi
evet görüyorsun zorunamı gidiyor bebe ?
istedigim yazarım sanamı kalmış

istedigim kadar banlanırım ? sanamı sorcam ?
sen önce git kendine bak aynaya laf atıp kavga arıyorsun

yapalım
benim işin no promlem yapalım ozkula firma görüyoruz ? ne kadar firma ?
gelelim sana
http://*******.com/forum/268299-mesaj6.html http://*******.com/forum/171055-mesaj4.html http://www.hostbul.net/yorumlar/9510...tum-yorumlar/1
Alıntı
Kötü yönleri: Haber vermeksizin "çok trafik alıyor" diyerek defalarca sunucumuzu kapattılar. Hangi domain trafik alıyor dediğimizde araştırıp dönelim dediler. Günlerce bekledik dönmelerini. Tespit etmeyi beceremedik bile diyemediler. Tek söyledikleri, siz siteleri taşıyın paranızı iade edelim oldu. Taşıma işlemini yaparken, normalde saatler sonra yanıt verdikleri ticket sisteminden hızlı bir mesajla "Taşıma ne zaman bitiyor. Trafiğinizi aştınız" mesajı yolladılar. Bu acele ettirme yüzünden sitelerden bir tanesinin yedeklemesini kontrol edemedik. Yedekleme yarım kalmış. Sunucuyu tekrar açmalarını istedik. Açtılar. Ama bu kez de Cpanel aktif olmadığı için erişim yapamadık. Cpanelin aktif edilmesini rica ettiğimizde "Gün içinde aktif edilip tarafınıza bilgi verilecektir" mesajı yolladılar. 2 gündür arka arkaya mesaj attığımda aldığım yanıt hep aynı. Bir türlü aktif hale getiremediler. Bu firma yüzünden uğradığım zararı henüz kestiremiyorum. AMA SON BOMBAYI SON GÜNE BIRAKMIŞLAR!!! Firmayla tüm ilişkilerimi kesmem gerektiğine kanaat getirince, firma üzerinden tescil ettirdiğim ve ödemelerini yaptığım 2 alan adımın transfer kodlarını istedim. (Her 2 alan adım da firma web sitesi üzerindeki Müşteri Paneli'nde görünüyor). Verdikleri yanıtta, 1 alan adı için transfer kodunu içerirken, diğer alan adının henüz tescil edilmemiş olduğuydu. Hemen Müşteri Panelime girip tekrar tekrar kontrol ettim. Ödemesini yapmış olduğum (fatura kopyası bende) alan adı tescil edilmemiş görünüyordu. Firmayı arayıp durumu sorduğumda aldığım KOMİK yanıt şu oldu: Sistemde bir sorun olmuş olabilir... Bu alan adı sistemde sorun olduğunu dahi farkedemeyen bu firma yüzünden başkası tarafından tescil edilse idi (neyse ki hemen başka bir firmadan tescilini gerçekleştirdim), müşterimizin uğrayacağı zararı nasıl karşılayacaklardı çok merak ediyorum doğrusu. NETİCE İTİBARI İLE ŞAHSİ GÖRÜŞÜM: UZAK DURUN!
peki gelelim bana ? ben 1 musterimi bile magdur ettimmi? etmedim ? 6 aylık hizmet alıp son 1 ay kala memnun kalmadıgını söyleyim 5 ay kullanmasına ragmen 6 ay peşin iadesi yaptım
sen heryerde konu açar satış yapmak işin çırpınırsın ben hiç konu açmam

hiç vps vds yerine teklif vermem

almak isteyen pm atar

aramızda fark budur ozkula

emirhan dostum bence biraz büyü biraz büyü babandan 5 10 bin tl para alıp dükkan açıp iş yapmakla ben iş yapıyorum olmaz yiyorsa 0 parayla iş yapsan ? yapamazzın

babam sag olsun