Biraz araştırma yaptım ve olumsuz yanlarını direk kullanıcılarının yazılarından alıntı yapayım.

Alıntı
bunun dışında tasarıma tartışmasız müdahale edemiyoruz. haliyle bütün incir.com sitelerinde kızılay dağıtmış etkisi mevcut.

ürün fiyatları rekabetçi değil. örneğin fırsatlara girdiğimizde en yüksek indirim olan bir ürünü (örneğin %33 indirimli bir ürünü) google 'da arayınca sizden çok daha ucuza satan en az 30 site bulabiliyorsunuz.

bu haliyle attığımız taşın ürküttüğümüz kurbağaya değmesi mümkün deği.
Alıntı
3 aydır incir.com dan oluşturmuş olduğum siteyi yönetmeyi çalışıyorum.Ancak fiyatların yeni bir e-ticaret sitesine göre pahalı olması ve fiyatlara müdahale edememem yüzünden ne istediğim kadar sayfayı aktif bir şekilde ziyaretçi takip ediyor ne de ürün satılıyor.Sosyal paylaşım sitelerinden ve forum sitelerinden yaptığım reklam çalışmalarıma rağmen ürünlerin pahalı olması insanların hemen geri çıkmasına neden oluyor.Ürün reklamının bizim tarafımızdan yapılması isteniyor.Buna katılıyorum ancak önerdikleri ‘adwords’ de tıklama başına neredeyse 1TL para alıyolarki 200TL lik vermiş olduğum reklamın hiç birinde alışveriş yapılmadı.Boşu boşuna para harcadım.Televizyon ve internet reklamları için yüksek derecede reklam maliyeti gerekli ki insanlar bu siteleri hepsiburda yada hızlı al gibi sitelerle eş değerde biçsin.Hepsini geçtim ürünlerin kar marjlarıda oldukça düşük, tatmin etmiyor.Bence kısa bir sürede benim sidemde dahil açılan sitelerin %90′ı kapanacaktır.Bu hususlar göz önünde bulundurularak tekrardan değerlendirme yapılmalıdır.
Alıntı
Ancak. Size yaşadığım gerçek bir olayı aynen aktarayım. Bire bir tanıtımımı yapıp sitedeki bazı fiyatların örneğin Teknosa’dan avantajlı olduğuna ikna ettiğim bazı arkadaşlarımın dikkatini sonradan sitemdeki İncir logosu çekti ve incirde anlık dükkan açıp kendi siparişlerini kendileri verdiler. Sitedeki incir logosu ve incir.com un herkese açık olması maalesef ipimizi çekiyor ve piyasamızı çok çok daraltıyor. Maalesef şu ana kadar sitemi internetle hiç tanışmamış insanlara tanıtmak zorunda kaldım.
İncir’in buna bir çare düşüneceğine inanıyorum.