Divinity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kesinlikle konu baltalamak için değil ancak dikkat etmenizi öneriyorum. Bu sebeple bir hesabım kapatıldı tabii ben biraz suyunu çıkardım, yaklaşık 600 beğeni + 1000 izlenme filan aldım ama hesabı kapattılar ve sebebi de tamamen buradan gönderdiğim hit ve aboneliklerdi...

Tabii bu herkese olacak diye bir şey yok, abartmadan kullanılırsa faydalı olabilir.
Teşekkürler yorum için, benim düşüncem (ki sizin durumunuz konusunda bilgi sahibi değilim) oranın doğru tutturulmasının önemli olması. Yani 0 izlemeli bir videoya 1000 izleme gönderildiğinde sorun yaşanma ihtimali yüksek ancak 2000 organik izlemesi olan bir videoya 3-4000 izleme gönderildiğinde dahi sorun olacağını düşünmüyorum. (Kendi kanallarımda sorun olmadı şu zamana kadar.)

Yine kendi görüşümdür ki net olarak youtube'ün buradan gelen hiti seçmesi her geçen gün zorlaşıyor. Sistem kompleksleştikçe her geçen gün daha başarılı oluyor addmefast ve hile işlemleri de, çıkan hitin organik hitten ayrılması da gerçekten çok zorlaşıyor.

Tabi ki karar sizin, teşekkürler..