telefonu bana sattığın teslim edeceğini söylemiş arkadaş sonra kıymete bindi sanırım. ben üzerime düşen sizin talep ettiğiniz herşeyi yaptım. eksik olarak yerine getirdiğim bir şey yok. burada 3 post yukarıda bana satış yaptığını bildirmiş foruma. ve şimdi satmakdan vazgeçti. bende hakkım olan -itrader i kullanacam tabi kafasına silah dayacak halimiz yok ama hakkımı da yedirtmem.
Söylediğim gibi özel mesajta ben söyleyeceğimi size söyledim. En doğal hakkınız -itraderi kullanmak. Haksızsınız demiyorum. Olaylar böyle gelişti ve durum buraya geldi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:50:01 -->-> Daha önceki mesaj 01:47:52 --
telefonu bana sattığın teslim edeceğini söylemiş arkadaş sonra kıymete bindi sanırım. ben üzerime düşen sizin talep ettiğiniz herşeyi yaptım. eksik olarak yerine getirdiğim bir şey yok. burada 3 post yukarıda bana satış yaptığını bildirmiş foruma. ve şimdi satmakdan vazgeçti. bende hakkım olan -itrader i kullanacam tabi kafasına silah dayacak halimiz yok ama hakkımı da yedirtmem.
bugun arkadaş gelecek diye orada 2 saat onu beklediler. tekrar aradım yarın gelecekmiş dedim. bana kesin gelirim dedi ona göre turşusunu mu kuracam 2 telefonun. şimdi bana hikaye anlatmayın. benim eksik yaptığım bişe varsa söylesin.
ben yukarıda yarını bekleyeceğimi söylemişim. dediğim gibi yarın da gelmezse hakkımı kullanacağım duyurulur.
Anlatamıyorum herhalde hocam size. Hakkınızı kullanmayın demiyorum size. Buyrun kullanın hakkınızı. Telefonu arkadaşıma satacağımi söylediğim halde yarını bekleyeceğim diyorsanız buyrun bekleyın ama sanmıyorum size satacağımı. Telefonda herhangi bi sıkıntı olduğundan değil güven sorunu olduğundan dolayı vazgeçtim size satmaktan. Elden teslim ve telefonu alacak kişi ile muhabbet etmem her iki taraf ile daha hayırlı olacağı kaanatındayım.