Çok saçma bir düşünce. Tasarımcı eğer esasliysa zaten işine karıştırmadan olayı halleder. Tasarimci arkadaşlara söylüyorum eğer iş verenin işinize karismasini istemiyorsanız karışmaması gereken yerlerde gerekçelerle ve ikna hayalgücü kabiliyetinizle onu inandirmalisiniz. Öyle işime karışma demekle olmuyor maalesef. Zevkler kişiden kişiye değişiyor. Oldu o zaman tasarimci kardeş git bir terziye de ki bana bir pantolon yap şöyle olsun. Adamda işime karışma ben yaparım desin ve kendi zevkine göre yaptığı beğenmediğin model beğenmediğin renk o pantolonu al giy bakalım. Kendin bunu kendine yapabildiğin gün sende insanlara işime karışma dersin kesinlikle yapmayacağına eminim. %100 yapamazsın bunu.

Tasarımcıların en büyük hatası herkesin zevkini aynı sanmalari veya kendi zevklerinin herkes tarafından begenilecegini, beğenilmezse karşı tarafın zevkinin kötü olduğunu düşünmeleridir. Böyle bir adam tasarimci değildir kusura bakmayin.

Bu resmi yapan arkadaşa diyebileceğim tek şey ise sen tasarimci değilsin dir

Bir insan birşeyler yarattığını iddia ediyorsa farklı goruslere açık olmalı. Böyle ego tribine girerek hiç bir yere varılamaz.