dediğinize katılıyorumda çok büyük bir proje şimdi 1000 tl verip garantili yaptırmak var yada ücretsiz yaptırdıgımızda destek alamamız bütün projenin çöp olması var bu proje çöp olursa net kayıp en az 100 bin tl 1000 tl için değmez bence birde 1000 tl ile sürekli destek alacagım fakat ücretsiz yaptırdıgım işten birde destek istersem biraz yüzsüzlük olur diye düşünüyorum.
Merhaba,
Aslında diğer konudaki mesaj ile bu mesajdaki tutarsızlığı gördüğümde oturup susmam gerekirdi, yalnız, CnCServer rumuzlu üyenin yorumuna ve sizin o yoruma karşı yaptığınız yorum üzerine benim de bir yorum yapmamın zarar değil fayda getireceğine inanıyorum.
Bir işletim sistemi üzerindeki küçük veya büyük herhangi bir projenin önemi kadar, o projeyi üzerinde barındıracak olan işletim sisteminin kurulum ve konfigürasyonu da önemlidir.
Bunun dışında;
Ücretsiz olarak gerçekleştirmek istediğim projenizin kurulum ve konfigürasyonu sonrasında olası ufak tefek sorunlarda yine ücretsiz destek verebileceğimin ışığını verdiğimi sanıyordum.
Yalnız, en ufak ve/veya alakasız bir sorunda dahi kapı aşındıracak derecede sürekli destek talebiniz bulunsaydı, ona göre proje bazlı sözleşme yapılabilirdi.
Yine de temennim, belirli bir bütçe sağlayarak anlaştığınız oluşum ile sorunsuz bir biçimde projenizi ilerletebilmeniz yönündedir.
Teşekkürler.