Ay sonu mu adsense hesabına yansıyacak yoksa hiç mi görünmeyecek adsense'de?
imparator,bu kazanci analystic'de gorebilirsin artik.Duzgun bir sekilde yansiyor kazanclar.Her ne kadar adsensedeki gibi anlik yansimasada 24 saat icinde bir onceki gunun kazanci yansiyor tam olarak.Bunu yeni eski kanallarda denedik.Bazi yeni kanallarda yansitmiyor hemen yada 1 gun sonra.Eski kanallarda 2 saat icinde yansitanda var 1 gun sonra yansitanda.Tam oturmadi heralde bu sistem yada bu sekilde isleyecek bilmiyorum.
Halen youtube kazanclarini gunluk adsenseden gorenlerde var buda ayri bi muamma.
Mesela asagidaki resimdeki kanalim eski bir kanal ama 2-3 saat icinde kazanclar geciyor analiystice.Zamanla oturacak insallah.Analiystic'deki bu kazanc gercek kazanc'dir.Yani ay sonu bu kanalimdan bana gelecek parayi burda gorebiliyorum.Tabi bu tek kanal icin gormek mumkun.Her kanali ayri ayri taki pederek gorebiliyoruz.
Adsenseden ilk mesajdaki gibi gormek mumkun ancak o tam kazanc degil onun kesintisi olacak.Yaklasik ornek veriyorum adsensede Toplam kazanclarda 10 dolar yaziyorsa dunki kazancin,tahminim 7 dolar civari net kazancin olmus oluyor.
Altdaki resimde kanalimin Adsense kazanci 322.09 gostermis,youtube reklam stais ve diger izleme vs youtube kazancida 41.99 gostermis,bunun toplami su an benim bu kanaldaki kesinlesmemis ancak tahmini kazancim 364.08.
Bu ucret tabi ay sonu butun kanallarin kazanci yansidiginda adsenseye cok az kesinti yapar.Bu calisma turunuze gelen mobil hite,kazandirmaya nhite gore degisiyor.Kesinlesmis kazanclari hepimiz biliyoruz yani.Ama dedigim gibi bu kanalin kazanci bu,gercek kazanci bu demek oluyor.
Saygilarimla.