Telif konusunda şüphelerimi giderebilirsem alacağım, kurulum tarafınızdan yapılıyor aceba benim gibi müzik yayını konusunda acemi arkadaşlara arada bir servis verebilecek misiniz. Kendi sunucuma kurabilecek miyiz? ve en önemlisi reklam alanı var mı? Ayrı bir tasarım içine mi koyuyoruz?
En başta söyleyeceğimi sona sakladım.
Müziği tekelinde tutanlara karşı yapılan emek isteyen bir çalışma, tebrik ediyorum
merhabalar, kurulumu kendimiz yapıyoruz sistemi hazır hale getirip size teslim ediyoruz, scripte demoda gördüğünüz gibi teslim alıyorsunuz... görünüm ve tasarımı değiştirmek için css dosyasını editlemeniz gerekmektedir.
reklam alanlarını siz söylersiniz bir isteğidiniz yerden reklam alanı açarız bu konuda sorun yok...
Fiyat yeniden
99 TL'ye çekilmiştir...
son 10 kişiye satılıp satışa son verilecektir. Lütfen 10 kişilik kontenjan dolduğunda alım için başvuruda bulunmayınız. Konuya yazarak adınızı listeye yazdırabilirsiniz. Herkese saygılarımla...
önemli duyuru: domaini olmayan arkadaşlar lütfen teklif etmesinler domaini olmayan kimseye scriptin satışı yoktur... Script açık kaynak kodlu olduğu için (yalnızca peş peşe çalmadaki js ler şifrelidir.) scriptin wareze düşürülmesinin tespiti amacı ile domaini olmayan arkadaşlara satışımız yoktur. saygılar.
1- fan (r10)
2- grafii (r10)
3- anidengelirim (r10) - Rezerve
4- Erol (r10) - (Kurulum yapılmıştır)
5-
6-
7-
8-
9-
10-