Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi taraftarının seni sevebilmesi için ilk olarak as oyuncularını elinde tutman lazım.Senin elinden kaçan adamlar neredeyse düşme potasına giren takımı adam ediyorsa kabahat sende.Sonra teknik direktörünle dalaşmaman lazım.Hadi dalaştın diyelim olduğunu iddaa ettiğin B PLANININ bu kadar başarısız olmaması lazım.
Niang, Lugano gibi as oyuncuları, Emenike gibi topçuyu, Alex gibi efsaneyi elinde tuttuğu için mi Aziz Yıldırım seviliyor acaba? Yoksa taraftara k.nızı yırtmayın dediği için mi? Yoksa şike yapıp içeride yattığı için mi?

Sadri Şener'in böyle resimleri olsa, şike suçundan içeride yatsa emin ol biz onu hiç sevmez, nefret ederdik. Üstüne utanır, yüzümüz kızarırdı. Bence böyle bir resmi olacağına, bütün topçuları bedava rakiplerine verse daha onurlu bir davranış olurdu.



Taraftara bunu yapsa daha da nefret ederdik. Ama bazı kesimin böyle şeyler hoşuna gidiyor. Biz ne yapalım ?


http://www.youtube.com/watch?v=-m3m_9EpaAs