Şimdi bende millet olarak Türk değilim fakat 300 senedir bu topraklarda yaşıyoruz, 300 senedir bu Ülkenin ekmeğini yiyoruz. Fakat TC yazısı bana dokunmuyorda, bir çok kişiye neden bu kadar dokunuyor onuda anlamış değilim? Ayrıca her ne olursa olsun, ismimin başına TC yazmaktanda gurur duyuyorum.
Ben de LAZ'ım mesela. Çatıya çıkıp 2 katlı evimin cephesini kapatacak bayrak asıyorum. Yükseklik korkumda var

Ama bu bana gurur veriyor. Ankara trafiği benim astığım bayrağı izleyerek geçiyor. Ben şeref duyarken bu kadar önemserken TC yazısı kimin niye zoruna gider anlamış değilim. Zaten bu sözlük bilmem neyi ile alaksı yokta;
VAR DİYELİM!! Arkadaşlar birilerinin organize olması, fikir üretmesi lazım. Bu T.C. protestosu 5 yaşında bir çocuğun kazayla klavyeye basmasından oluşmuş olsun? Biz burada T.C. konuşacağımıza, birçok şeyi konuşacağımıza adamlar gelmiş dalga geçiyor resmen. Neymiş, sazan.avi bilmem ne. Bu ülke bunlara kaldıysa herkes kendine yeni soyisim aramaya başlasın. Adamlar ülkenin durumuyla bile tarih oynaması ile dalga geçiyor. Benim paylaştığım resimde 2 nisan. Sazan.avi diyen adama ulaştırırsınız. Birçok forumda da var bu görülebilir.
Biz bugün ülkenin durumunu düşüneceğimize TC yazdık diye sazan olmakla suçlanıyoruz. Farkında değil misiniz?