Eveeeet hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Az önce tekrar cevap geldi.
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
Bu nedir ya ?
tavsiyeleriniz üzerine farklı bir hesap aldım. o hesap üzerinden başvuru yaptım. şimdide yine yeni hesap üzerine webmasters tools ve analytics tanımlanalarını yapacağım. eğer bu şekilde de vermezse vermesin zaten bu vakitten sonra.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:46:09 -->-> Daha önceki mesaj 15:44:46 --
google bu şaşırmamak lazım kurduğum blog sitesi için abartısız 50 kez basşvurmuşumdur artık beni spam olarak ayıracaklar

bendede telif hakkı dio sitede 60 konu var bütün konuları elle giriyorum birde alıntı yapsam tamam kabul edicem diğer forum sitem içinde başvuruyorum sitede 400 konu var çoğu alıntı konular onun içinde yetersiz konu dio google'dan beklenen cevaplar 'tek çözüm yandex reklam'
hocam iyi güzel diyosun da yandex direk müşteri temsilcisi tahsis ediyor, adamlar çok güzel ilgileniyor ve çalışıyor. Fakat firmalar açısından durum böyle değil. yandex piyasaya yeni girdiği için, firmaların google üzerinden verdikleri reklamları yandex ortaklığında bulamayız diye düşünüyorum.