protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trabzonsporun en buyuk rakibi kendisini TSli sanip, GSyi her platformda GSlilerden daha cok, hatta olesiye savunan taraftarlar malesef. Harbi TSlilerin bu taraftarlardan cok rahatsiz oldugunu dusunuyorum. Yanlis isler bunlar. Bir insan TSli olur, eyvallah. GSli olur, onada eyvallah. Ama ikisi birden olmaz, olmamali.
galiba lafı bana diyorsun yani lafı üstüme alındımda cevaplim bari , kendim trabzonsporluyum ama şampiyonlar liginde bizi temsil edecek cimbomsa ölümüne desteği veririm. Ve bir maç daha vardı fatih terimin olaylı maçı adamın ismini aşırı derece karalayacak yorumları görünce ondada gerekli cevapları fblilere veririm ve verdim de. Haksızlığı gördüğüm her yerde gerekli cevabı veririm. sırf ondan dolayı takımama karşı mahçup olacaksam hiç takım tutmim daha iyi. ( He birde benim tüm yanımdaki trabzonsporlu arkadaşlarımda aynı bu şekilde düşünüyor ve böyle de devam ediyor ayda 1 kere de olsa trabzona gider maçı izlerim kendim rizedeyim ve herkesde benim gibi düşünüyor oyüzden takımızın tarafları hakkında yorumlarken tarafımızın gerçekten iç durumunda ne düşünüyor ne konuşuyor onu bilin ve ona göre yorum atın )
Ve şöyle bir nokta vardır bizim en büyük rakibimiz FENERBAHÇE dir . O olayları unutmadık unutturmucaz. lütfen konuyu tartışmaya çekmeyiniz damarımızada basmayın.
İyi günler / İyi Forumlar ..