yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında hiç sevmem sanal ağızları ama bu "neyin kafasını yaşıyorsun kavramını" R10 'da gördüm. Herkes her lafı konuşuyor sorun olmuyor, ben konuşunca sorun oluyor. Bari bu lafı kullanayım arada da bakalım ne fark oluyor diye düşündüm. Demek ki pek bir fark olmuyormuş Madem o lafa gücenmişsin özür dileyeyim de gücenme.

Şöyle bir çelişkin var kardeşim. Üslubumdan dem vuran bir insan devamında yaşımı dillendiriyorsa ve beni kınıyorsa. Beni bu yönde eleştiren şahsın üslubuna benden daha çok dikkat etmesi lazım gelir. Bana "babanın oğlu muyum" deyip devamında da "kardeşim" diyen birine ben yorum yapmak istemem. Benim için herkes kardeştir. Herkese kardeşim, canım, ciğerim diye hitap ederim. Ama bana büyüğümsün, üslubuna dikkat diye diyorsan "kardeşim" demeyeceksin, "abi" diyeceksin bu işin raconu böyledir. Büyükler küçüğüne "kardeşim" der. Tamam mı "kardeşim"?

Vatan her alanda savunulur. "Bordo klavyeli" diye şimdi bir kavram daha türetmişsiniz. Boş konuşmalar bunlar. Sizler meydanda savunuyorsanız, tepki gösteriyorsanız ben o meydanlar da niye kimseyi görmüyorum? Madem vatan sanalda savunulmaz bugün diğer devletler niye sanal ortamda her türlü faaliyete girişmiş haldeler.

O yüzden çok bilmiş kardeşim böyle popülist laflarla, içi boş laflarla zaman tüketmeyin. Yeterli bilginizin olmadığı konularda da kalkıp yorum yapmayın "markalaşma süreci" diye. Bir ürünün pazarlanmasının çok çeşitli yolları vardır, hani sen bir marka uzmanısın ya daha iyi bilirsin. Bunlardan biri de kabul edilmeyen bir ürünün, ince ince kanıksatılarak kabul görmesi eylemidir. Hani Türkiye'yi bir ürün olarak nitelendirdin ve yapılanlara markalaşma dedin ya ben de o sözlerine istinaden bu markalaşma sürecindeki aşamadan bahsettim sana. Şu an Türkiye'de izlenen politika önce dillendirilip alıştırılıyor, sonra uygulamaya dökülüyor. Tabi sizin gibi cengaverler de bunlara "markalaşma" der

"Ufak bir kelimeyi cımbızla aldın" demek masum kalır. O ufak kelimeler en önemlisidir. "Şeytan ayrıntılarda saklıdır diye boşa" denmez. Bir laf ediliyorsa her kelimesi önemlidir. Önemsiz diye bir şey yoktur. O yüzden düşüncelerimizi aktarırken, söylediğimiz her şey önemlidir.

Sen de kendine iyi bak markacı KARDEŞİM. Öpüyorum gözlerinden, daha güzel sohbetlerde görüşmeyi diliyorum. Hoşça kal.
Bu konuşmanın sonu nereye kadar gider bilmiyorum her yorumdan sonra bir sonrakine SÖZ hakkı düşüyor bu yüzden yazımı kısa kesmeyi düşünüyorum.

Ben ABİ kelimesini sanal ortamda sadece HAKEDENE söylerim. Bu yüzden mesalarımdaki çelişkileri bulup bana yüklenmekten vazgeçin bunları kasten yazdım. İnternet ortamında ben sadece BEYİN yaşına önem veriyorum kişilerin konuşma biçimi seviyesi bilgisine göre değerini veriyorum.

Neyse sana söz hakkı düşmemesi için yazımı kısa tuttum. Hadi Kolay Gelsin.