yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üslubumda hiçbir şey yok. Küfür mü ettim ne varmış üslubumda?

Öncelikle sarfettiğin laflara dikkat et. Bir şeyleri makul göstermeye çalışıp durmayın. Dün gece Fatih Terim her yerin altını üstüne getiriyor, bugün TV'lerde Fatih Terim haklı gösterilmeye çalışılıyor. Yarın biri ailenizden birinin canına kastetse ve sizin gibi birileri de çıkıp onu haklı göstermeye kalksa kabul edecek misin? Marka uzmanı mısınız? Markalaşma süreçlerini çok mu iyi biliyorsunuz? Nedir bu marka uzmanlığınızın kaynağı?

Dispanserin ne markalaşmasından bahsediyorsun? Türkiye Cumhuriyetinin ne markalığından bahsediyorsun? Ürün mü? Üretilen bir şey mi Türkiye Cumhuriyeti? 1 yatırıp 10 kazanacağın bir mal mı yoksa? Neyin markası?

Ziraat Bankası uluslararası piyasada isim yenilemesine gitti ve yurtdışında Ziraat Bank oldu. T.C. 'nin ne alakası var bununla? Çıktıkları yumurta kabuğunu mu beğenmiyorlar? Almanya'nın ve dünyanın en büyük bankalarından birinin adı Deutsche Bank 'tır. Adamlar ülkesinin adını taşıyor. Onlar niye markalaşmaya gitmemiş?

Haydi bunları es geç sağlık ocaklarının marka ile ne alakası var? Konya Çumra'nın bilmem hangi köyündeki dispanser dünyaya açılıyor da haberimiz mi yok? Biraz olayları irdeleyerek fikir beyan edin. Her şeyi bu şekilde kabullenmeyin.
Küfür ettiğinizi belirtmedim. Üslubunuzda bir bozukluk sezdim. "Neyin kafasını yaşıyorsunuz.." gibi sanal ortamda kullanılan absürt bir kelimeyi kullanıyorsunuz amacınız komiklik yapmak mı çözemedim. Seninle farklı düşünebiliriz ama konuşmalarına dikkat ederek kendi düşüncelerini güzel bir şekilde ifade edebilirsin. Bana hep sorular sormuşsun tek tek cevaplamak isterdim ama inanın zamanıma yazık. Kendini VATAN Bekçisimi zannediyorsun sen , bu vatanın tek evladı senmisin. Bu yapılanları benim desteklediğimi mi zannediyorsun.

R10 Profilinden baktığım kadarıyla yaşının benden büyük olduğunu gördüm. Bu yüzden yazılarıma sansür uyguladım. Birbirimizle güzel bir şekilde muhabbet edercesine konuşmak varken böyle kalbimizi kırmamıza gerek yok. Ben düşüncelerimi belirttim sende katılmıyabilirsin ama sen adeta ufak bir kelimeyi cımbızla çekerek oradan bana saldırmaya çalıştın bu yüzden bu tepkimi ölçülü bir şekilde buraya yazdım bundan sonra mesajlarımı alıntılamassan sevinirim.

Kendine iyi Bak VATAN SEVDALISI KARDEŞİM.