Hocam bende eskiden senin gibi herşeye duyarlıydım. Evde oturup haberleri izledikçe kendimi yiyip bitiriyordum hergün isyan ediyordum. Bir gün oturdum düşünmeye başladım kendini neden yiyip bitiriyorsun ALİ bırak herşeyi dalgana bak kendine zarar vermekten başka birşey yapmıyorsun elinden hiç birşey gelmiyor. Yapabileceğin tek şey nedir OY Vermek ...
Böyle kendimi eleştiri süzgeçinden geçirdikten sonra artık olaylara daha farklı açıdan bakmaya başladım. Düşüncelerimde zaman bağlı olarak bir değişme farkettim.
Tabikide TC kelimesine dokunmamaları gerekirdi. Ama dokundular diyede kendimi yiyip bitiremem benim kendi hayatıma bakmam gerekiyor. İnternet üzerinden Vatan Millet sevdalısı olmak hiç bir işime yaramıyor bana bir fayda sağlamıyor bu yüzden internet ortamında milliyetçilik yapmak yerine REEL ortamda birşeyler yapmak gerekiyor. İşte ben Sanal ortamda BORDO Klavyeli olmak yerine gerçek yaşamda hakkımı savunuyorum.
Katılıyorum, zaten sanal tepkiden bahsetmiyorum ben de. Şurada söylemiştim.
https://www.r10.net/1067085742-post13.html
Ancak bu olayın "markalaşma" olduğunu düşünmüyorum, mesajın ile ilgili kısımda katılmadığım bölüm buydu.
Bu ülke eğer sağlık sistemini markalaştıracaksa, önce adam gibi sağlık hizmeti versin. Doktorlarını, sağlık çalışanlarını korusun.
Küçücük ilçelerde, anlaşmalı firmalara yaptırdıkları saray gibi hastanelerin içerisi bomboş. Neden? Çünkü uzman doktor yok. Bir konuda markalaşmak isteniliyorsa önce verilen hizmetin kalitesi artsın, ismi değişmesin diyorum ben de.