corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Babanızın oğlu yok karşında.

Ben orda yapılanların doğru olduğunu veya yanlış olduğunu belirtmedim bu yapılanlar markalaşmak adına yapılıyor. TC yazısının kaldırılması bu döneme geldiği için tepki alıyor bundan 2-3 sene önce kaldırılsaydı eminimki bukadar tepki gelmezdi. Benimde içim yanıyor ülkedeki bu olaylardan dolayı ama beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok ismimizin başına TC yazsak vatanımı kurtarmış oluyoruz. Vatan iki kelimeden mi ibaret söylesene bana.
Üslubumda hiçbir şey yok. Küfür mü ettim ne varmış üslubumda?

Öncelikle sarfettiğin laflara dikkat et. Bir şeyleri makul göstermeye çalışıp durmayın. Dün gece Fatih Terim her yerin altını üstüne getiriyor, bugün TV'lerde Fatih Terim haklı gösterilmeye çalışılıyor. Yarın biri ailenizden birinin canına kastetse ve sizin gibi birileri de çıkıp onu haklı göstermeye kalksa kabul edecek misin? Marka uzmanı mısınız? Markalaşma süreçlerini çok mu iyi biliyorsunuz? Nedir bu marka uzmanlığınızın kaynağı?

Dispanserin ne markalaşmasından bahsediyorsun? Türkiye Cumhuriyetinin ne markalığından bahsediyorsun? Ürün mü? Üretilen bir şey mi Türkiye Cumhuriyeti? 1 yatırıp 10 kazanacağın bir mal mı yoksa? Neyin markası?

Ziraat Bankası uluslararası piyasada isim yenilemesine gitti ve yurtdışında Ziraat Bank oldu. T.C. 'nin ne alakası var bununla? Çıktıkları yumurta kabuğunu mu beğenmiyorlar? Almanya'nın ve dünyanın en büyük bankalarından birinin adı Deutsche Bank 'tır. Adamlar ülkesinin adını taşıyor. Onlar niye markalaşmaya gitmemiş?

Haydi bunları es geç sağlık ocaklarının marka ile ne alakası var? Konya Çumra'nın bilmem hangi köyündeki dispanser dünyaya açılıyor da haberimiz mi yok? Biraz olayları irdeleyerek fikir beyan edin. Her şeyi bu şekilde kabullenmeyin.