Kategorilerize tanıtım yazıları, imleme v.s.. ile backlinkler elde edebilirsiniz. Bu hem kalıcı backlink olacak hem de sizi yükseltecektir. Örnek vereyim;
Benim genel blogumun güncel haberler kategorisine kendimce backlinkler sağladım, paravan bloglar ile bu kategoriye yatırım yaptım. Tek kuruş harcamadım ama şu an o kategorinin pr değeri 2 ve o kategoriye gönderilen yazılarım ne hikmetse Google'da iyi sıralama alıyor. Bi etkisi var bu kesin. Diğer kategorilerimin de pr değeri 0 veya 1 olanlara baktığımda ve oralara yazı gönderdiğimde güncel haberler kategorisi kadar yükselmiyor.
Aynı zamanda yüksek hit aldığınız konuları dallandırmak ve o konuyu enine boyuna araştırıp yeni makaleler yazmak ardından da hit alan konuya link ile bağlamak da sayfa gösteriminizi artırır, doğal olarak sayfa içi seo ve site değerinizi etkiler. Bu yüksek hit alan sayfa için tanıtım yazısı v.s.. çalışmaları yaparak da o sayfayı iyice kuvvetlendirebilirsiniz.
50-60 bin tekil hit hiç küçümsenecek bi rakam değil. Yapacağınız en akıllı iş bence alanında uzman SEO çalışanlarına ücret ödeyerek çalışmalar yaptırmak. Ki bu insanlar 4-5 k siteleri Seo çalışmaları ile kısa sürede 8-9k gibi tekillere taşıyabiliyorlar.
Ben tecrübelerimi paylaştım yanlış veya eksik olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın. (:
Bol kazançlar