FactorX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fatih terimin iyi adam olup olmadığını nerden biliyorsunuz kendisi ile aynı ortamda bulundunuz mu ? maç içerisinde kimler neler yapıyor fatih terim yaptı diyemi terörist yaptınız ? fatih terimin hareketlerini tasvip etmiyorum fakat terörist söylemi fazla orda duracaksın arkadaş, bu ülkeye neler kazandırmış bir adamı terörist diye adlandırıp, eli kanlı bir cani ile bir tutmak ne denli bir düşünce anlayamadım
Fanatik ama haklıyı haksızlığı ayırabilen bir fenerbahçeliyim. Dediğim gibi fatih terim iyi bir teknik direktördür. Fakat Türk futbolunu katleden, artislik yapan egosus tatmin olmayınca sağa sola saldıran bir futbol teroristidir. Benim gözümde de teröristin sınıfı olmaz.benim düşüncem bu yönde senin düşüncen farklı olabilir tabiki. Herkesin kendine göre yorumu düşüncesi ve fikri vardır.Özgür bir ülkeyiz demi ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:23:26 -->-> Daha önceki mesaj 06:21:24 --

protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,

Atildiktan sonra yaptiklarini tasvip etmemeniz gayet yerinde. En azindan goreceli olarak objektifsiniz. Atilmadan once yaptigida dogru degil, ceza gerektiren bir hareket. Ayrica bu hareketi yapan kisi son 1 senede 2 defa daha buna benzer sebeplerle atilmis biri. Yani herkesten daha dikkatli olmasi gerekirken, adam maci yoneten hakeme meydan okuyor. Bana gore en asagi 15-20 mac ceza almasi lazim.

Guzel kardesim,

Butun FBlileri ayni, Aziz Yildirimin pesinde kosan, ona hayranlik duyan insanlar saniyorsunuz, yaniliyorsunuz. Su forumda Aziz Yildirim icin yazdiklarima bak, bir tane bile olumlu bisey bulamazsiniz. Biktim su forumdaki cemaat mantiginda olan kitlelerden. Her GSli ayni degil, her FBli ayni degil, her BJKli ayni degil. Guzel seylerin olmasini isteyen, futbolda efendiligin yerlesmesini isteyenler var.

Kaldiki biz burada bazi seylerin duzelmesi icin ugrasiyoruz. Aziz Yildirimi Allah bildigi gibi yapsin, FB nin basina gelen en buyuk beladir kendisi.

Aziz Yildirimla bu olayin ilgisi yok. Sirf GS TDsi oldugu icin sahanin orta yerinde magandalik yapan birini savunuyorsunuz. Bu adami niye Italyadan kovdular, kotu TD degil diye, millete artistlik yaptigi icin. Aynen su anda GS kulubunun tum degerlerini ic edip, magandalik yapmaya kalkti Italyada, yolladilar buraya. Sizin 30 sene onceki GS baskaniniz bile Fatih Terim hakkinda dediklerine bak. BAK Ne demis o zamanki baskaniniz Ali Uras....

FATIH VE Erdali yaptiklari tek kelime ile rezillik. Bu tip hareketler GS camiasina yakismaz.

Fatih Terim her yerde ayni. 30 sene oncede ortaligi karistirmis. Ama GS o zamanlar cok daha efendi camia, en azindan Fatih Terimin yaptigina rezillik diyebiliyor, su anda bu yaptigi rezaleti savunuyorsunuz. Tutmasalar hakemi paralayacakti FT.
Yazdığın her kelimenin harfi harfine katılıyorum. Aziz yıldırım,fatih terim,yıldırım demirören,mhk,tff,pfdk bunlar bizi birbirimize girdiren. futbola leke süren adamlar.