Birincisi Galatasaray başlığı altında Aykut Kocaman'ın ne işi var ben de severim kendisini hatta on binlerce fenerli aykut istifa derken nolur gitmesin diyenlerden biri de bendim bizim işimize gelir Aykut Kocaman kabul efendi de.
İkincisi 3 Temmuz davası demişsin sanki biz şike yaptık çilesini Aykut çekti. Bu ülkede bağımsız mahkemeler var ve bu mahkemelerce başkanınız suçlu görünüp ceza alıyor bunun cezasını kim çeksin getirin cezayı ortadan ikiye bölelim yarısını siz yarısını biz mi çekelim kardeş payı olsun diye?
Üçüncüsü Fatih Terim'e laf eden arkadaşlara burada herkes biliyor kimse Fatih Terim'e değil Galatasaray'ın puan kaybetmemesine yakınıyor bu maç 0-1 mersin galibiyetiyle sonuçlansaydı kimse burada Fatih Terim falan konuşmazdı geyiklere başlanmıştı çoktan. Dany kırmızı kart bana göre omuz omuza kırmızı kart şunun için ağır ama kabul faulu verdin faulu verince kart da çıkacak ona da kabul attın ama sen 3 gün önce Avrupadan gelmiş ligde lider şampiyonluğa koşan 10 kişi kalmış takımın kendi sahasında 52.000 kişinin önünde önüne gelene bu kadar kolay kart çıkaramazsın çıkarttırmazlar. Hadi ona da kabul itirazdan kartları verdin takımı sırayla kartladın ama topu attı diye bir teknik direktörü bu şartlar altında tribüne gönderemezsin buna kabul değil işte. Küfür yoksa ki yok (olayların başında) gönderemezsin, gelir uyarırsın hocam yapma sakin ol diye ortalığı sakinleştirirsin. Yoksa hakem istese yedek kulübesini de atar bulur bir yolunu 4 kişi daha atar hükmen de verir maçı ama hakemlik bu değildir. Olaylara kuralda bu yazıyor kitapta bu yazıyor diye bakmayın.
Katılıyorum. Sneijderin pozisyonuna penaltı değil futbol mücadelesinde olur bu diyenler dany ile diğer oyuncu aynı omuz hizasındayken direk kırmızı diyebiliyor. Hakem kırmızı vermese şuan o pozisyonu konuşmuyor olurduk bile. Ayrıca Amrabatın da bir pozisyonu faul ile kesildi alsa top önü bomboş gidecekti ama onu söyleyen kimse de yok. Fatih Terim'in atılma sonrası davranışlarını tasvip etmiyorum ama atılmadan öncede atılma kararını gerektirecek kadar çizgiyi geçtiğini düşünmüyorum.
Medyayı yönetme konusuna gelince her iki takımın da bu işi başarıyla yürüttüğünü biliyoruz. Boşuna yok Gsnin elinde Fbnin elinde diye kendinizi parçalamanın alemi yok. Aklı başında her insan bunu görebilir.