Kimseden yanıt gelmedi ancak benzer süreci yaşayacak arkadaşlara fikir olması açısından sonucu ve gözlemlediğim diğer sonuçları paylaşayım.

1 - SnapNames domaini aldı, başka backorder tanımlayan olmayınca açık artırmayı da hemen sonlandırdı, hesabımdan ödemeyi aldı, moniker hesap bilgilerini gönderdi ve işlem tamamlandı.

2 - Domainin eski kaydının bulunduğu register firmasıyla çalışan backorder firmasının şansının yüksek olduğunu okuduğumu yazmıştım. Bu tahmin ettiğim gibi doğru değilmiş. Keza bu durumda NameJet'in alması gerekiyordu.

3 - Backorder tanımlanmış bir domaini, düşme anında register etmeye çalışarak almak pek mümkün görünmüyor.

4 - SnapNames, NameJet, Domain Nabber arasında kazanan SnapNames oldu.

5 - NameJet halen domainin silinmesini bekliyor.

6 - Domain Nabber domaini kaptırdıklarını ve üzgün olduğunu bildirdi, en azından sempatimi kazandı Para iade sürecini başlattı.

7 - Çok özel olmasa da (5 karakter uzunluğunda .net domaini) co.uk uzantısına kadar dolu olduğu için işi şansa bırakmak istememiştim. Biraz fazlaca para ödemiş olsam da olumlu sonuçlanmasıyla mutlu oldum. Domaini istiyorsanız macera aramaya gerek yok backorder tanımlayın.