Facebook üzerindeki Güvenlik Sorusu fonksiyonun'dan bahsediyorsanız eğer'ki Account kayıt işlemi sırasında zaten PHP Entegrasyonu size bunu soruyor sizde bunu seçerek kabul ediyorsunuz.
Size tanınan normal'de 4 hak mevcut ilk login, 3 ise extra giriş login siz bir kere yanlış girdik'den sonra kalan iki tane hakkınızı'da kullanırsanız eğer'ki sistem sizi bloke yapar.
Bu işlemin sonlandırılması için direk Facebook üzerinden e-mail aracılıgı ile iletişime geçebilir veya sorununuzu resmi sayfası üzerinden ileterek sonuçlandırmanızı öneririm.
Arkadaşın bu belirttiği süreç ortalama 1 hafta sürüyor, geçtiğimiz hafta başıma geldi hem ingilizce, hem türkçe resmi bir dille ilgili mail adreslerine 10-15 tane mail attım nüfus cüzdanı tarayıcı görüntüsü ile bana geri dönüş ancak 1 hafta sonra oldu, buna'da şükür dedim tabi ki.
Hatırlamıyor iseniz vakit kaybetmeden ulaşın derim, yarın bir gün Allah korusun şifreniz değiştirilse e-mail erişiminiz yok ise geri almanız için yine bu soruyu soruyor, erişiminiz tamamen kesilebilir yumurta kapıya dayanmadan, tedbirli olamakta fayda var derim.