Öğrenirsin hocam çok zor birşey değil öğrenmek , öğrenen kişiler anasının karnında öğrenmiyor denemeyle,tecrübeyle ve özveriyle olur oda.

Kursa gidecem demişsin kursta sürüş eğitimleri olur orda pratik yaparsın en azından az çok öğrenirsin geri geri yanaştırma illaki zorluk çıkaracaktır ama şuan emin ol biraz sürdüğün zaman artık dorseyi çıkarıp sadece çekiciyle geri geri giderken bile şaşıracaksın sağ mı sol mu diye Çünkü insan alışıyor artık dorseli sürünce.

Bol bol pratik yap imkanın var ise eğer dönüş ve virajları geniş alıyorsun bildiğim kadarıyla artık bazı yükleme peronları çok dar geri geri yanaşıyorsun orda çok sıkıntı yaşayabilirsin biz yaşamıştık çünkü

Bana kimse öğretmemişti yaşımda küçüktü ilk TIR ın direksiyonun geçtiğimde 17 yaşındaydım MAN TGA idi sürdüğüm , AXOR ve şimdi Renault PRemium . TIR söförü değilim sadece sürmüşlüğüm var bir yakınım şöför.

Bu arada geri geri yanaşırken her zaman sola yaslayarak yanaşırsın Çünkü aracın sağ tarafı kör noktadır göremezsin

Belgelerin tamam ise ehliyeti ıvırları zıvırları al tamamla gerisi boş ama harbiden ilk başlarda şehir içinde dorseli sürmüştüm çok zordu biraz da diğer araçları sıkıştırmamak ve zor durumda bırakmamak için tereddütdeydim ilk sıralar şimdi de ara sıra denk gelirse işte yüklemeye falan götürüyoruz o kadar

Allah kolaylık versin , allah tüm sürücülermize kaza bela vermesin yolları açık olsun.