egktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazmışsınız ama ben yine de sorayım linkinizi bulundurmak şartıyla kendi sitemizde ücretsiz olarak yayınlayabiliriz değil mi? @inforesim
Tabi ki yayınlayabilirsiniz.
Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle böyle bir scripti kazandırdığınız için çok teşekkür ederim.
Ben dün akşam kurdum eksiksiz olarak yaptığıma eminim.Ama siteye giriyorum index.phpye boş saya açılıyor ne uyarı ne resim ne baska bişey hiç birşey yok sizin scripti görür görmez oyun sitesi açtım birazdan onu kuracağım
FTP bilgilerinizi PM atın kontrol edeyim.
luxerox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam botlar bozuldumu acaba karsı sitenin kategorisi gelmiyor
Botlar da bir problem görünmüyor, Sunucunuzdaki curl da sıkıntı olabilir. Hostingciniz ile İletişime geçmeniz faydanıza olacaktır.
S4l1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm sayfaları şifrelemişsiniz.

Bot yazmak sıkıntı.
Sistem de, Admin klasörü ve Ana dizindeki 1-2 dosya şifrelidir. Bu şifreli dosyalar, Tasarımsal düzenlemeyi veya Kod düzenlemelerini etkilemez.

Onun dışında, Bot yazmak istiyorsanız direk ayrı php dosyasından, MYSQL yapısına bakarak yazabilirsiniz veya Tüm botlar, Verilerini havuz-kaydet.php dosyasına yollamaktadır. Örnek bir botta, Verilerin sıralandığı sayfada sağ tık -> kaynağı görüntüle yapın. Örnek başlık alanı, baslik değeri ile havuz-kaydet.php dosyasına gönderiliyor. Bu şekilde, Textbox isimlerinizide aynı isimle adlandırın ve O şekilde post edin. Gene işlevini yerine getirecektir.

Bunu da yapmak istemezseniz, Oyunekle adında bir fonksiyonumuz bulunmaktadır.

$sql = $alp->oyunekle($baslik,$aciklama,$etiketler,$title,$description,$keyword,$kat,$swf,$target,$resim,$tuslar4,$editor);
Bu fonksiyon aracılığı ile MYSQL ekletebilirsiniz (En üstte, include('database/config.php'); yazmayı unutmayın. Ayrıca, Yollayacağınız düş değerlerini (a,b,c şeklinde olacak) aşağıdaki koddan geçirtin.

$tuslar2 = $tuslar.",";
preg_match_all("@(.*?),@",$tuslar2,$t);
$tuslar3 = array();
$saytus = count($t[0])-1;
for($a="0"; $a<=$saytus; $a++){
	if(!empty($t[1][$a])){
		$tuslar3[] = strtoupper($t[1][$a]).".png";
	}
}
$tuslar4 = json_encode($tuslar3);
Tuşların değeri, $tuslar ile gelsin ve Oyunekle fonksiyonuna eklenirken $tuslar4 olsun. Sorun çıkmayacaktır.

İnforesim Oyun Scripti 1.0.6 Güncellemesi

Yaptığınız değişiklikleri güncelleme dosyalarına uyguladıktan sonra güncelleyiniz.

Hatalar
  1. Sağ ve Sol kayan reklam alanları, Sabit yapıldı. Bu sayede, Adsense kullanabileceksiniz. (Bknz)
  2. Kategoriler de, Popüler oyunlara vb. Girildiğinde hata veriyordu çözüldü.
  3. Fakesubdomain aktif ise Yardım ve İletişim sayfalarındaki kategori adresleri, Yanlış çıkıyordu.
  4. Kategori url sonlarına .html eklediğinizde, Popüler oyunlara vb. girilmiyordu halledildi.
  5. Blog kategorilerinde, Sayfalama çalışmıyordu halledildi.
  6. Blog konularına yapılan yorumlarda, Sitenin en altına düştüğünde sef hatalı çıkıyordu. Halledildi
  7. Reklam Alanlarına (Footer vB.) analytics, sayyac vs. eklenmiyordu. Halledildi
  8. Oyun rapor edildiğinde, Admin panelinde iletişim talebi olarak görünüyordu. Çözüldü.
  9. Yeni Bot Eklendi ! Kraloyun botu sisteme eklenmiştir, Botlar sekmesinden ulaşabilirsiniz.

İlk olarak, Buradan güncelleme dosyamızı indiriyoruz. Dosyamızı indirdikten sonra rar dan çıkartıyoruz.

Ardından, Tüm dosyaları FTP yükletiyoruz ve Değişsinmi ? Sorusuna tümünü evet diyoruz. Yükleme işlemi bittik den sonra,

siteadresi.com/guncelle.php şeklinde guncelle.php dosyasını çalıştırıyoruz. Tüm işlem bu kadar.

Uyarı ! Tüm işlemlerden sonra, Admin panelden Bakım bölümüne girip, Bakım Yap demeyi unutmayın.

Bu güncelleme ile İlgili problemleri : Buradan bildiriniz

İnforesim Oyun Scripti 1.0.6 Güncellemesi Hayırlı Olsun