Dava falan yok.olayın özü şu Youtube diyor ki itiraz edersen karşı taraf seni dava etmek isteyebilir bu durumda ben senin kişisel bilgilerini davacıya verebilirim.Bu nedenle mahkemeye çıkmaya hazırsan bu itirazı gönder diyor.
daha önce japonyadan ihtar gelmiş itiraz ettim.Nedir dedim yani japonyadan gelip türkiyeye dava mı açacak dandik bir video için.Reddedildi bir daha itiraz ettim gerekli süre dolmadan başka ihtarlardan kapandı hesap.
Kısaca şunu söyleyebilirim eğer türkiyeden bir yapım şirketi ihtar çektiyse itiraz etmeyin boş yere mahkeme falan uğraşırsınız.Sonuçta ceza falan alacağınızı sanmıyorum ama başınız ağrır.Yurt dışından geldiyse itiraz gönderin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39:23 -->-> Daha önceki mesaj 15:35:22 --
frimayı biliyorum bazı internet sitelerindeki yazıları sildirmek için 8 bin dolar istemişlerdi muhtemelen davalık oldunuz o parayı tüm her şey için istemişlerdi 2 saate googleden site sildirmişlerdi ve sitenin cpanelinin iptaline kadar gitmişti durum ciddi olabilir tabi avukatlar daha iyi bilir
bu yazdıklarının belirtilen durumla hiçbir ilgisi yok